Főoldal Filmek Alec Baldwin lesz Thomas Wayne a Joker-filmben
Filmek

Alec Baldwin lesz Thomas Wayne a Joker-filmben

A Mission: Impossible – Utóhatás színésze, Alec Baldwin alakítja majd Thomas Wayne-t a Joaquin Phoenix féle Jokerben.

690

A Mission: Impossible – Utóhatás színésze, Alec Baldwin alakítja majd Thomas Wayne-t a Joaquin Phoenix féle Jokerben.

A Warner Bros. nem aprózza el a Joker spin-offot, mert a lehető legnagyobb sztárgárdával vág neki a szeptemberi forgatásnak. A Deadline jelentése szerint a Mission: Impossible – Utóhatás színészét is szerződtették Todd Phillips rendező következő filmjére. A színész a hírek szerint Batman apját kelti majd életre a Joker eredettörténetben.

Bár a stúdió nem erősítette meg a színész szerepét a filmben, de több forrás is arról számolt be, hogy Baldwin karaktere Thomas Wayne lesz. Nagyon úgy hangzik, hogy az önálló Joker-filmben több karakter is feltűnik majd, akikkel a képregényekben találkoztunk. Időközben a The Hollywood Reporter megjegyezte azt is, hogy a képregényekkel ellentétben Wayne ábrázolása a filmben egy ’80-as évekbeli simlis üzletemberre fog emlékeztetni, mintsem arra, ahogy Christopher Nolan-féle Sötét lovag trilógiában beállították nekünk.

 

Joaquin Phoenix főszerepében érkező Joker-film forgatása szeptember elején veszi kezdetét New Yorkban, de olyan más nagy nevek kapnak még szerepet a filmben, mint Robert De Niro, a Deadpool 2. színészei közül Zazie Beetz, Marc Maron, és még ki tudja, hogy kiket látunk még a forgatás alatt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...