Joker

A képek után már videón is megnézhetjük Joaquin Phoenix Joker figuráját

A napokban hivatalos képek és videó jelentek meg a Joker-film karakteréről, most pedig forgatási videón látjuk sminkben a színészt.

A napokban hivatalos képek és videó jelentek meg a Joker-film karakteréről, most pedig forgatási videón látjuk sminkben a színészt.

Todd Phillips rendező és a Warner Bros. a szivárogtatás után bemutatott egy hivatalos videót a színész átalakulásáról, melyen Joaquin Phoenix teljes átalakulását látjuk, a videó végére pedig egy nagyon jókedvű és mosolygós főszereplőt kaptunk teljesen kisminkelve. A filmben polgári neve Arthur Fleck lesz a karakternek, azonban sokan csak Jokerként ismerik a DC univerzumból. A napokban kisebb vitát váltott ki a rajongók körében a jelmez, aminek tervezése során nem csak Cesar Romero megjelenéséből merítettek inspirációkat, hanem Jack Nicholsontól és Heath Ledger a Sötét lovag-trilógiából is.

A stáb most New York egyik metrómegállójában forgat, ám ennek az utasok nem túlzottak örülnek. A kiszivárgott videón eluralkodik a pánik, mindenki fejvesztve menekül a szerelvényekből, míg egyszer csak feltűnik a címszereplő is, Joker. A felvételen az is kivehető, hogy pontosan olyan sminkben és jelmezben mutatkozik a hírhedt gazfickó, mint amit a stúdió a napokban bemutatott, tehát már közel sem beszélhetünk tesztfelvételről, ilyen lesz Joker az eredettörténetben.

És akkor most vegyünk egy pillantást a film másik főszereplőjére is, Zazie Beetz alakításában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

So excited to be working with @zaziebeetz. Joker. ?@nikotavernise

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

A forgatási fotókon feltűnt a Deadpool színésznője, Zazie Beetz is, akinek filmbeli karakterét Sophie Dumondnak hívják. Korábban a karaktert úgy írták le, hogy egy anyát játszik a filmben, aki ugyanabban a házban lakik, ahol Arthur Fleck. A kiszivárgott jeleneten annyit látunk, hogy Arthur a nő után fut, tehát még az sem kizárt, hogy egy szerelmi párt alakítanak a filmben, bár ezek csak pletykák.

Total
1
Shares
Previous Article

George R.R. Martin szerint 13 évadot is elbírna a Trónok harca

Next Article
ŰrDongó

Holnap érkezik az új ŰrDongó előzetes, de már most kaptunk teasert hozzá

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!