Wide Screen
Image default
Filmek

Margot Robbie felfedte a Birds of Prey teljes címét

Margot Robbie színésznő közösségi oldalán árulta el, hogy mi lesz a teljes címe a DC női öngyilkos filmjének, a Birds of Prey öngyilkos osztagnak.

Margot Robbie színésznő közösségi oldalán árulta el, hogy mi lesz a teljes címe a DC női öngyilkos filmjének, a Birds of Prey öngyilkos osztagnak.

A Warner és a DC mikor bejelentette Harley Quinn (Margot Robbie) saját filmjét, akkor csak Birds of Prey címen hivatkoztak a darabra. A bejelentés után többen úgy gondolták, hogy a premierig még változni fog a cím, és amolyan gyűjtőcímként lehet tekinteni a Birds of Preyre, ami végső soron bebizonyosodott, noha a filmről még mindig keveset tudunk. De azt a stúdió és Robbie azt azért elárulta, hogy bizony csak úgy dobálni fogják a kemény szavakat, és várhatóan pofonokból sem lesz hiány, így korhatáros kiadásban kerül mozikba a csajos film.

Az Oscar-díjra jelölt színésznő tegnap közösségi oldalán megosztotta Christina Hodson forgatókönyvének fedőlapján, és ezzel együtt arra is fény derült, hogy mi lesz a teljes címe a Harley Quinn vezetésével érkező női öngyilkos osztagnak. A Birds of Prey teljes címe a Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) névre hallgat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

Nyilvánvaló, hogy senki sem fog egy ilyen hosszú filmcímet kimondani, tehát sokan továbbra is csak Birds of Prey címen hivatkoznak a filmre, azonban a színésznő bejegyzése után sokan tréfának gondolták, azonban a bejegyzést a Warner Bros. stúdió is megosztotta Twitteren, más szóval Margot Robbie nem beszélt a levegőbe, valóban ilyen hosszú címet kapott az alkotása.

A cím utalás lehet Harley visszatérésére, miután az Öngyilkos osztagban Joker és Harley között kapcsolat alakult ki, s ez meglehetősen érzékenyen érintette a karaktert. A Birds of Prey a sok új karakter között Harley központi figura lesz, ennek ellenére Jared Leto Joker visszatérésére nincs sok esély. Margot Robbie mellett a filmben Mary Elizabeth Winstead alakítja Vadásznőt, Jurnee Smollett-Bell Fekete Kanárit, Rosie Perez a Renee Montoya karaktert, Ella Jay Basco, mint Cassandra Cain, és már azt is tudjuk, hogy Ewan Mcgregor kelti életre a főgonoszt, azaz Fekete Maszkot a filmben.

A Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) film amerikai bemutatója 2020. február 7-én lesz.

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 promóciós képein még mindig a főszereplőket mutatják: Diana, Gepárd és Steve Trevor

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat