Harley Quinn

Margot Robbie felfedte a Birds of Prey teljes címét

Margot Robbie színésznő közösségi oldalán árulta el, hogy mi lesz a teljes címe a DC női öngyilkos filmjének, a Birds of Prey öngyilkos osztagnak.

Margot Robbie színésznő közösségi oldalán árulta el, hogy mi lesz a teljes címe a DC női öngyilkos filmjének, a Birds of Prey öngyilkos osztagnak.

A Warner és a DC mikor bejelentette Harley Quinn (Margot Robbie) saját filmjét, akkor csak Birds of Prey címen hivatkoztak a darabra. A bejelentés után többen úgy gondolták, hogy a premierig még változni fog a cím, és amolyan gyűjtőcímként lehet tekinteni a Birds of Preyre, ami végső soron bebizonyosodott, noha a filmről még mindig keveset tudunk. De azt a stúdió és Robbie azt azért elárulta, hogy bizony csak úgy dobálni fogják a kemény szavakat, és várhatóan pofonokból sem lesz hiány, így korhatáros kiadásban kerül mozikba a csajos film.

Az Oscar-díjra jelölt színésznő tegnap közösségi oldalán megosztotta Christina Hodson forgatókönyvének fedőlapján, és ezzel együtt arra is fény derült, hogy mi lesz a teljes címe a Harley Quinn vezetésével érkező női öngyilkos osztagnak. A Birds of Prey teljes címe a Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) névre hallgat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

Nyilvánvaló, hogy senki sem fog egy ilyen hosszú filmcímet kimondani, tehát sokan továbbra is csak Birds of Prey címen hivatkoznak a filmre, azonban a színésznő bejegyzése után sokan tréfának gondolták, azonban a bejegyzést a Warner Bros. stúdió is megosztotta Twitteren, más szóval Margot Robbie nem beszélt a levegőbe, valóban ilyen hosszú címet kapott az alkotása.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Olvastad már őket?” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

A cím utalás lehet Harley visszatérésére, miután az Öngyilkos osztagban Joker és Harley között kapcsolat alakult ki, s ez meglehetősen érzékenyen érintette a karaktert. A Birds of Prey a sok új karakter között Harley központi figura lesz, ennek ellenére Jared Leto Joker visszatérésére nincs sok esély. Margot Robbie mellett a filmben Mary Elizabeth Winstead alakítja Vadásznőt, Jurnee Smollett-Bell Fekete Kanárit, Rosie Perez a Renee Montoya karaktert, Ella Jay Basco, mint Cassandra Cain, és már azt is tudjuk, hogy Ewan Mcgregor kelti életre a főgonoszt, azaz Fekete Maszkot a filmben.

A Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) film amerikai bemutatója 2020. február 7-én lesz.

Total
2
Shares
Previous Article
Mordály

Groot és Mordály közös sorozatot kaphat a Disney+ platformon

Next Article

PlayIT: a jelen és a jövő találkozója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!