Wide Screen
Image default
Filmek

Érkezik a női öngyilkos osztag – Harley Quinn filmet kap

Végre kiderült, hogy az Öngyilkos osztagban bemutatkozott Harley Quinn saját filmet kap, és visszatér David Ayer is.

Hivatalosan is bejelentették, hogy Margot Robbie által játszott Harley Quinn-nel a jövőben is találkozni fogunk a DC Filmes Univerzumában, mert spin-off-ot kapott a képregényfigura, de nem ő az egyedüli visszatérő a Suicide Squad – Öngyilkos osztag mozifilm stábjából, hiszen a film rendezője, David Ayer dirigálja majd Harley filmjét.

A The Hollywood Reporter szerint a projekt a Gotham City Sirens címet kapta, mellyel a rajongók már korábban is találkozhattak a DC Comics képregényvilágában – korábban a Birds of Prey filmcímet is hallani lehetett, de erről vélhetően letettek. A filmről röviden azt kell tudni, hogy a nyári Öngyilkos osztag női változata lesz, melyben a legrosszabb női gazemberekkel találkozhatunk majd.

Azon felül, hogy David Ayer rendezi a filmet, Margot Robbie-val még produceri feladatokat is ellátnak. Robbie elmondta, hogy az elmúlt időben keményen dolgozott azon, hogy karaktere filmet kapjon, ugyanis a Suicide Squad forgatása során teljesen beleszeretett Harley Quinn szerepébe.

Nem sokkal a hír bejelentését követve, a rendező egy képet is kiposztolt a Twitter-re:

A film fogatókönyvére azt a Geneva Robertson-Dworet-tet kérték fel, aki a Sherlock Holmes 3 és a Tomb Raider remake filmeket is jegyzi. Egyelőre premierdátumot nem kapott a film, de a THR állítása szerint felgyorsították a dolgokat, és rövidesen többet is megtudunk a filmről.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy a The Hollywood Reporter szerint a Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatását nem vetették el, sőt, inkább afelé hajlanak, hogy megvalósítsák, továbbá elkészülhet Will Smith szerepében Deadshot saját spin-off filmje is. Ez őrülten jól hangzik, már alig várjuk, hogy hivatalosan is bejelentsék a filmeket.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Legyőzték A galaxis őrzőit a mozikban

Martin Lawrence is aláírt a Bad Boys harmadik részére

Kévés Bence Mihály

Jared Leto eddig nem látott képet osztott meg Harleyról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább