Főoldal BREAKING Will Smith és Martin Lawrence bemutatta a Bad Boysd 4. előzetesét
BREAKINGElőzetesek

Will Smith és Martin Lawrence bemutatta a Bad Boysd 4. előzetesét

A Bad Boys 4. főszereplőiből ezúttal tényleg rosszfiúkat csinálnak.

625
Bad Boys: Ride or Die
Forrás: Sony Pictures

A forgatás csak néhány héttel ezelőtt fejeződött be, de már nagyon közel a bemutató napja, éppen ezért a stúdió nem húzta tovább. A Sony Pictures most tette közzé a Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével készülő Bad Boys 4 első trailerét. Az előzetessel egyúttal az is kiderült, hogy a Bad Boys: Ride or Die alcímet kapta a franchise negyedik része.

Ez már a negyedik rész a vígjáték-franchisehoz, amely 1995-ben debütált, amikor Smith és Lawrence először álltak össze Mike Lowrey és Marcus Burnett nyomozókként, akik Miamiban illegális drogkereskedelem után nyomoznak.

Míg az első két filmet Michael Bay rendezte, addig a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk című harmadik részt már Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezte, akik visszatértek a legújabb résszel. Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Eric Dane, Paola Núñez, Rhea Seehorn, Tasha Smith és Ioan Gruffudd is szerepel a főszerepben.

A trailer röviden összegzi a film cselekményét, miszerint a Joe Pantoliano által alakított néhai Howard kapitányt – akit a franchise előző részében megöltek – nyilvánosan korrupcióval vádolják. Most Mike-on és Marcuson múlik, hogy bebizonyítsák régi barátjuk ártatlanságát. A trailerből az is kiderül, hogy Mike-ot és Marcus-t is bemártották, őt is sárosnak találják, vagyis ezúttal ők lesznek a rosszfiúk, akikre vadásznak Miami utcáin.

Való igaz, Smith és Lawrence duója szárnyalt, és a stúdió bevételi számai is ezt mutatják. Az előző, harmadik rész 426 millió dollárig emelkedett, s ezzel a franchise összbevétele 840 millió dollárra nőtt világszerte, a harmadik film a franchise legsikeresebb részének bizonyult. Üzleti szempontból jó döntés volt, hogy harmadszor is nekifutnak, mert kész aranybányának bizonyult a franchise ennyi idő elteltével is.

Nemrég kiderült, hogy a megszokott arcok mellett visszatér Jacob Scipio, aki Armando Aretast, Will Smith karakterének fiát alakítja. Mások mellett ott lesz még Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez és DJ Khaled is. Theresa Randle korábbi szerepét ezúttal Tasha Smith játssza, ő lesz Marcus Burnett felesége; teljesen új szerepben Rhea Seehorn, Eric Dane, Ioan Gruffudd és Joyner Lucas. A rendezői székben visszatér Adil El ArbiandBilall Fallah.

Bad Boys 4. premierje 2024. június 7-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...