Főoldal Filmek A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk újabb szereplője tér vissza a negyedik részben
Filmek

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk újabb szereplője tér vissza a negyedik részben

Nyáron jön a Bad Boys 4., de még jelenleg is forgatják.

423
Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Forrás: Sony Pictures

Mike Lowry és Marcus Burnett hamarosan visszatérnek a Bad Boys 4. részében, és a napokban egy újabb visszatérő szereplőre derült fény. A Variety adta hírül, hogy a főszereplőket alakító Will Smith és Martin Lawrence mellett visszatér még Jacob Scipio is. Scipio a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúkban debütált, és Lowry fiát, Armando Aretast alakította, akit anya bosszúból apja ellen fordított. Egyelőre rejtély, hogy mit terveznek Armando és Mike kapcsolatával a folytatásban.

A cím nélküli negyedik részben mások mellett Paola Nunez, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig és Eric Dane is feltűnik, a rendezői székbe pedig az előző részt is jegyző Adil El Arbi és Bill Fallah párost ültették. A forgatókönyvet Chris Bremner írta, a produceri feladatokat pedig Jerry Bruckheimer, Smith és Doug Belgrad látja el. Lawrence, James Lassiter, Chad Oman, Mike Stenson, Barry Waldman és Jon Mone a projekt executive producerei.

A filmre jelenleg Bad Boys 4. néven hivatkoznak, de valószínűleg nem ez lesz a végleges cím. A Sony Pictures még nem jelentette be, hogy milyen címmel érkezik a folytatás, azonban El Arbi a The Playlist The Discourse podcastjében elárulta, hogy nem használhatják a Bad Boys 4 Life címet.

“Hát, tudjátok, a cím, ami nekünk tetszik – nem gondolom, hogy bele fognak menni ebbe -, az olyan lenne, mint a Bad Boys Ride or Die, mert a Bad Boys 4 Life már foglalt. Nem tudtuk, hogy lesz egy negyedik is, érted?”. mondta El Arbi az interjúban.

De igen, ami ebben történni fog, az az, hogy szerintem sokkal több lesz a komédia. A harmadiknak drámai hangvétele volt. Ezzel a filmmel az a célunk, hogy az emberek nevessenek és jól érezzék magukat a színházban. Martin [Lawrence] ebben a filmben magasabb szintre lép. Ez a Marcus Burnett-ív csúcspontja.

Adil El Arbi

A Bad Boys 4. premierje 2024. június 7-én lesz, miután a stúdió néhány nappal ezelőtt egy héttel előrébb hozta a bemutatót, miközben a közösségi médiában sorra jelennek meg, hogy a stáb nagyerővel dolgozik még Miamiban a negyedik részen.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Bad Boys: Ride or Die
BREAKINGElőzetesek

Will Smith és Martin Lawrence bemutatta a Bad Boysd 4. előzetesét

A Bad Boys 4. főszereplőiből ezúttal tényleg rosszfiúkat csinálnak.

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Filmek

Will Smith egy fényképpel búcsúzott a Bad Boys 4. forgatásáról

Idén nyáron a rosszfiúk visszatérnek, az első hivatalos kép a Bad Boys...