Főoldal Filmek Véssétek be a naptárba a Bad Boys 4. és a Venom 3. bemutatóját
Filmek

Véssétek be a naptárba a Bad Boys 4. és a Venom 3. bemutatóját

Végre megvan az időpont, mikor láthatjuk a Venom 3.-at és a Bad Boys 4.-et a mozikban.

219
Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk

Tom Hardy által játszott Eddie Brock/Venom először zúzza szét a nyári moziszezont, miután a Sony Pictures 2024. július 12-re tűzte ki a harmadik Venom-film bemutatóját. A franchise korábbi két része egyaránt októberben jelent meg. A film egyelőre cím nélkül szerepel a naptárban, ám a premier napja egybeesik a Disney Mufasa: Az oroszlánkirály filmjével 2024. július 5-én, és a Universal Pictures Twister folytatásának 2024. július 19-ei megjelenésével.

A Sony amellett kitűzte egy másik nagy film bemutatóját is, datálta a Bad Boys 4. rész premierjét is, amelyben Will Smith és Martin Lawrence ismét együtt lesz látható. A cím nélküli folytatás 2024. június 14-én kerül a mozikba. Ezzel az akciófilm a Disney és a Pixar Agymanók 2. című filmjével kerül szembe.

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk folytatását április végén a Las Vegas-i CinemaCon alatt jelentették be. A franchise harmadik filmje 2020 telén 426,5 millió dollárt termelt, éppen azelőtt, hogy a COVID-járvány miatt bezárták a mozikat. A film rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah visszatérnek, hogy Chris Bremner forgatókönyve alapján filmre vegyék a negyedik részt. Az eredeti Bad Boys világszerte 141 millió dollárt hozott, míg a 2003-as folytatás, a Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk 273 millió dollárt. A harmadik résznek sikerült túlszárnyalnia az előző két filmet együttvéve.

Visszatérve még egy picit a Marvel-filmre, a Sony még a 2022-es CinemaConon megerősítette, hogy a Tom Hardy által vezetett franchise harmadik rész elkészül. A 2018-as első Venom 856 millió dolláros bevételt hozott világszerte, ezzel szemben a Venom 2. – Vérontó a járvány közepette visszaesett – és még kritikákban is alulmúlta az első részt -, de így is 502 millió dollárt keresett világszerte.

A most bejelentett két új bemutató mellett a Sony több jelentős változtatást is eszközölt a megjelenési naptárában: a Kraven, a vadász és a Szellemirtók folytatását 2024-re halasztotta, a Pókember: A pókverzumon túl pedig kikerült a naptárból, ahogy az várható volt, és valószínűleg csak 2025-ben, vagy még annál is később jelenik meg a trilógia befejező része.

Venom
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...