Főoldal Előzetesek Mike Lowrey és Marcus Burnett agymenése magyar szinkronnal is menő a Bad Boys – Mindent vagy többet előzetesében
Előzetesek

Mike Lowrey és Marcus Burnett agymenése magyar szinkronnal is menő a Bad Boys – Mindent vagy többet előzetesében

Nézd meg a Bad Boys - Mindent vagy többet magyar szinkronos előzetesét.

349

A hét elején a stúdió lerántotta a leplet a Bad Boys – Mindent vagy többet előzeteséről. A Sony Pictures által közzétett előzetesben visszatér Will Smith és Martin Lawrence, hogy tisztázzák egykori kapitányuk ártatlanságát, akit halála után bemártottak. Sőt, a két nyomozót is sárosnak nevezik, így most tényleg megbélyegezték őket rosszfiúknak.

Ez már a negyedik rész a vígjáték-franchisehoz, amely 1995-ben debütált, amikor Smith és Lawrence először álltak össze Mike Lowrey és Marcus Burnett nyomozókként, akik Miamiban illegális drogkereskedelem után nyomoznak.

Míg az első két filmet Michael Bay rendezte, addig a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk című harmadik részt már Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezte, akik visszatértek a legújabb résszel. Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Eric Dane, Paola Núñez, Rhea Seehorn, Tasha Smith és Ioan Gruffudd is szerepel a főszerepben.

A trailer röviden összegzi a film cselekményét, miszerint a Joe Pantoliano által alakított néhai Howard kapitányt – akit a franchise előző részében megöltek – nyilvánosan korrupcióval vádolják. Most Mike-on és Marcuson múlik, hogy bebizonyítsák régi barátjuk ártatlanságát. A trailerből az is kiderül, hogy Mike-ot és Marcust is bemártották, őket is sárosnak találják, vagyis ezúttal ők lesznek a rosszfiúk, akikre vadásznak Miami utcáin.

Való igaz, Smith és Lawrence duója szárnyalt, és a stúdió bevételi számai is ezt mutatják. Az előző, harmadik rész 426 millió dollárig emelkedett, s ezzel a franchise összbevétele 840 millió dollárra nőtt világszerte, a harmadik film a franchise legsikeresebb részének bizonyult. Üzleti szempontból jó döntés volt, hogy harmadszor is nekifutnak, mert kész aranybányának bizonyult a franchise ennyi idő elteltével is.

Nemrég kiderült, hogy a megszokott arcok mellett visszatér Jacob Scipio, aki Armando Aretast, Will Smith karakterének fiát alakítja. Mások mellett ott lesz még Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez és DJ Khaled is. Theresa Randle korábbi szerepét ezúttal Tasha Smith játssza, ő lesz Marcus Burnett felesége; teljesen új szerepben Rhea Seehorn, Eric Dane, Ioan Gruffudd és Joyner Lucas. A rendezői székben visszatér Adil El ArbiandBilall Fallah.

Bad Boys – Mindent vagy többet premierje 2024. június 6-án lesz Magyarországon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Bad Boys: Ride or Die
BREAKINGElőzetesek

Will Smith és Martin Lawrence bemutatta a Bad Boysd 4. előzetesét

A Bad Boys 4. főszereplőiből ezúttal tényleg rosszfiúkat csinálnak.

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Filmek

Will Smith egy fényképpel búcsúzott a Bad Boys 4. forgatásáról

Idén nyáron a rosszfiúk visszatérnek, az első hivatalos kép a Bad Boys...