Főoldal Filmek Will Smith egy fényképpel búcsúzott a Bad Boys 4. forgatásáról
Filmek

Will Smith egy fényképpel búcsúzott a Bad Boys 4. forgatásáról

Idén nyáron a rosszfiúk visszatérnek, az első hivatalos kép a Bad Boys 4. főszereplőiről.

556
Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Forrás: Sony Pictures

A Will Smith és társa, Martin Lawrence által alakított páros az 1995-ben bemutatott Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? című filmben debütált. A 2003-as második résszel sokáig úgy tűnt, hogy vége a sorozatnak, többször is belengették a harmadik részt, és amikor már teljesen lemondtak a harmadik részről a rajongók, jött a nagy bejelentés.

2020 telén jött a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, amely akkora sikert aratott, hogy a Sony Pictures rögtön megrendelte a negyedik részt. A franchise sorsa egy időre megpecsételődött Will Smith balhéja miatt az Oscaron, majd a nagy hollywoodi sztrájkok is keresztbe tettek a filmnek, de kiállta a megpróbáltatásokat a franchise, s a tegnapi nappal hivatalosan is befejeződött a forgatás.

Smith számolt be a hírről, miközben az első hivatalos fényképet is megosztotta közösségi oldalán, amelyen Lawrence is látható. A képhez kaptunk egy rövid feljegyzést is azzal a szöveggel, hogy “Leforgattuk! Minden pillanata varázslat, valahányszor ezzel a fickóval dolgozom. Találkozunk június 7-én a Bay Boys 4. bemutatóján!”

Való igaz, Smith és Lawrence duója szárnyalt, és a stúdió bevételi számai is ezt mutatják. Az előző, harmadik rész 426 millió dollárig emelkedett, s ezzel a franchise összbevétele 840 millió dollárra nőtt világszerte, a harmadik film a franchise legsikeresebb részének bizonyult. Üzleti szempontból jó döntés volt, hogy harmadszor is nekifutnak, mert kész aranybányának bizonyult a franchise ennyi idő elteltével is.

Nemrég kiderült, hogy a megszokott arcok mellett visszatér Jacob Scipio, aki Armando Aretast, Will Smith karakterének fiát alakítja. Mások mellett ott lesz még Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez és DJ Khaled is. Theresa Randle korábbi szerepét ezúttal Tasha Smith játssza, ő lesz Marcus Burnett felesége; teljesen új szerepben Rhea Seehorn, Eric Dane, Ioan Gruffudd és Joyner Lucas. A rendezői székben visszatér Adil El ArbiandBilall Fallah.

Bad Boys 4. premierje 2024. június 7-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...