Főoldal BREAKING A Loki rendezője és Margot Robbie közreműködésével készül az élőszereplős The Sims
BREAKINGFilmek

A Loki rendezője és Margot Robbie közreműködésével készül az élőszereplős The Sims

Film készül a nagysikerű The Sims-videójátékból, méghozzá Margot Robbie főszereplésével.

341
Barbie
Forrás: Warner Bros.

Margot Robbie Barbielandből egy másik népszerű játszóvilágban találja magát hamarosan. Szerda este a The Insneider jelentése megerősítette, hogy Robbie LuckyChap nevű produkciós cége élőszereplős filmet készít a The Sims című videojáték-siker alapján. Kate Herron, aki a Marvel Studios Loki című sorozatának első évadát rendezte, a The Sims filmadaptációjának rendezője és társírója lesz. A forgatókönyv társszerzője Briony Redman, aki nemrég dolgozott együtt Herronnal a Ki vagy doki? egyik készülő epizódján.

Robbie, Tom Ackerly, Josey McNamara és Sophia Kerr, valamint Roy Lee és Miri Yoon a Vertigo Entertainment producerei lesznek. A népszerű videójáték kiadója, az Electronic Arts szintén részt vesz a filmadaptációban. Egyelőre még egyik nagy hollywoodi filmstúdió sem csapott le a terjesztés jogára.

A ma ismert The Sims Will Wright 1989-es SimCity című játékából nőtte ki magát. A 2000-ben indult franchise sikerének titka, hogy a játékosok virtuális avatárokat hozzanak létre a játékban “Sims” néven, és az élet különböző területein próbálhatják ki magukat, új dolgokat fedezhetnek fel, amire a való életben nem lenne lehetőségük. Az eltelt évtizedeke alatt összesen négy számozott főverzió és számos kiegészítő megjelent, amelyek számítógépen, konzolon és mobileszközön egyaránt elérhetőek.

Valójában már 2007 óta szeretnék összehozni ezt az élőszereplős filmet. A jogokat eredetileg a 20th Century Fox birtokolta. Brian Lynch írta volna azt a filmadaptációt, a producer pedig John Davis lett volna. A projektet végül 2019-ben törölték, miután a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

The Suicide Squad
Filmek

Margot Robbie szerint eljött az ideje, hogy valaki más töltse be Harley Quinn szerepét

Margot Robbie visszatérése továbbra is kérdőjeles, hogy látjuk-e még Harley Quinn szerepében.

Barbie
BREAKINGFilmkritikák

Barbie kritika

Come on, Barbie, let's go party! Pinkbe és műanyagba borul a világ.

Barbie
Előzetesek

A Barbie új előzetesében letartóztatják Barbiet és Kent

Barbie és Ken egy ismeretlen új világban találja magát.