Főoldal Filmek Megtudtuk, milyen néven érkezik a Tűzgyűrű és Godzilla folytatása
Filmek

Megtudtuk, milyen néven érkezik a Tűzgyűrű és Godzilla folytatása

Napvilágot láttak azok a filmcímek, melyekkel a jövőben kereshetjük a Godzilla, illetve Tűzgyűrű franchise-ok második részét.

919

Napvilágot láttak azok a filmcímek, melyekkel a jövőben kereshetjük a Godzilla, illetve Tűzgyűrű franchise-ok második részét.

Egy sajtótájékoztató keretében a Legendary Pictures végre felfedte mind a Godzilla, mind pedig a Tűzgyűrű folytatásának címét. Kiderült, hogy Gareth Edwards 2014-es Godzilla második részének hivatalos címe a Godzilla: King of Monsters lesz, és Michael Dougherty (Krampusz) új rendezőjével a tervek szerint 2019. március 22-én érkezik a mozik műsorkínálatára. Érdekes megjegyezni, hogy 1954-ben egy japán feldolgozás hasonló filmcímet kapott, az akkori film a Godzilla, King of the Monsters! néven futott.

A Tűzgyűrű 2.-nél korábban a Pacific Rim: Maelstrom nevet lehetett olvasni az interneten, de ezt most elvetették, s helyette a Pacific Rim: Uprising filmcímet kapta a franchise, melynek bemutatója 2018. február 23-án lesz. A film forgatása jelenleg is tart a Star Wars: Az ébredő Erő sztárjával, John Boyega-val, a rendezői pozíciót pedig a Marvel-es Daredevil sorozat rendezője, Steven S. DeKnight tölti be.

Egyáltalán nem meglepő, hogy a Tűzgyűrű folytatása a „felkelés” címet kapta, hiszen az első részben  a jaeger-ket teljesen visszaszorították a szörnyek, most viszont Boyega érkezésével új erőre tettek szert, ideje visszavágni a Kaiju-nak. A Godzilla: King of Monsters név sem véletlen, hiszen a ’98-as Godzillához képest a 2014-esben már tényleg szörnycsatát láthattunk, pont úgy, ahogy a mesékben ábrázolták, így a Motokkal szemben aratott győzelme után bátran jelenthetjük ki, hogy Godzilla lett a szörnyek királya.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események