Wide Screen
Image default
Filmek

Idris Elba egy új karaktert játszik Harley Quinn mellett a The Suicide Squad rebootban

Idris Elba mégsem Deadshotot alakítja majd James Gunn The Suicide Squad projektjében, miközben Harley Quinn visszatérését is megerősítették.

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy Will Smith képtelen naptárába beszúrni a The Suicide Squad reboot munkáit, ezért James Gunn kénytelen lesz egy másik színészt kasztingolni helyére. Sokaknak a Thor: Ragnarökből ismert Idris Elbára esett a választás, aki Smith helyére léphet Floyd Lawton / Deadshot szerepében, azonban a Variety legújabb hírei szerint mégsem őt kelti majd életre, hanem egy teljesen új karaktert.

A lap úgy tudja, hogy Deadshot egyáltalán nem fog szerepelni James Gunn filmjében, s Elba egy eddig ismeretlen karaktert fog eljátszani a történetben. Részletekbe nem bocsátkoztak, hogy miért döntöttek az új Force X karakter mellett, de Gunn és társa úgy gondolták, hogy tiszteletlenség lenne Smithre nézve, ha a folytatásban egy mászik színészre átdolgoznák a karaktert, hiszen mégis csak Smith segített életre kelteni ezt a karaktert.

Közben megerősítést kaptak az elmúlt hetek pletykái, melyek között első sorban Margot Robbie visszatérésnek örülünk, azaz Harley Quinn egészen biztosan szerepelni fog másodszor is az új Öngyilkos osztagban, de rajta kívül még Jai Courtney Bumeráng kapitányként és Viola Davis, mint Amanda Waller is szerepet kap az új részben.

A The Suicide Squad reboot munkálatai már zajlanak, jelenleg a Marvel Studios kozmikus kalandjaiért felelős direktor James Gunn dolgozik a film forgatókönyvén, és várhatóan év végén már a forgatás is elkezdődik. A Warner Bros. 2021. augusztus 6-ára tűzte ki a premiert.

Deadshot

Még több a témában...

James Gunn ezzel az őrült ötlettel állt elő az élőszereplős Scooby-Doo 3. tervénél

Kévés Bence Mihály

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat