Suicide Squad Deadshot

Idris Elba léphet Will Smith helyébe a The Suicide Squad rebootban

Idris Elba váltja Will Smith-t a The Suicide Squad Deadshot szerepében, miután Smithnek nem fért bele a forgatás.

Idris Elba váltja Will Smith-t a The Suicide Squad Deadshot szerepében, miután Smithnek nem fért bele a forgatás.

James Gunn írja és rendezi a következő The Suicide Squad filmet, ami gyakorlatilag egy ránc felvarrott változata a 2016-os alkotásnak. Amit eddig tudni lehet a csapatról, hogy Margot Robbie visszatér mint Harley Quinn, sajnos azonban Will Smith naptára pedig annyira tele van, hogy nem tudja vállalni a folytatást. A Variety értesülései szerint viszont mégsem kell búcsút mondanunk Deadshotnak.

Ha minden igaz, akkor Idris Elba, aki korábban Heimdallt keltette életre a Marvel Moziverzumban, tárgyalásokat folytat Deadshot szerepéről. Ez a jelentés továbbá azt is írja, hogy Elba és Gunn találkozója jól sikerült és már a stúdióval zajlik a tárgyalás. Joel Kinnaman karaktere vagyis Rick Flag sem fog visszatérni. Vannak távozók, viszont vannak új belépők is. Öröm az ürömben, hogy a Collider értesülési szerint kiderült az új csapat kiléte.

Az új felállás vezetője az Elba-féle Deadshot lesz és ők lesznek a csapat további tagjai: Poka-Dot Man, Peacemaker, Ratcatcher és King Shark.

Ratcatchert a filmben egy színésznő kelti majd életre, ellenben a képregényekkel, ahol a karakter egy férfi. A másik érdekes leírás Peacemakerhöz érkezett. Ha minden igaz Gunn Dave Bautistát akarja a szerepre. Erre már maga a színész is utalt, illetve amikor a Disney kirúgta a rendezőt, Bautista volt a legnagyobb támogatója. Szóval nem lenne meglepő, ha újra együtt dolgoznának.

Total
0
Shares
Previous Article
A Gyűrűk Ura

Fény derült rá mikor játszódik a Gyűrűk Ura-sorozat

Next Article

Az utóbbi évek pár elbűvölő női főszereplője

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!