Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[SDCC 2019] Bejelentették a Thor 4. részét, melyben visszatér Natalie Portman karaktere is

A napokban már „megerősítést” nyert, hogy Taika Waititi visszatér a Thor 4. rész rendezői székébe, de a Marvel máig hivatalosan nem beszélt róla.

Este a Marvel Studios hivatalos paneljén a San Diego-i Comic-Conon végre megerősítették a rajongóknak, hogy nemcsak tervben van a Thor 4. része, hanem hogy Taika Waititi a közeljövőben fogja elkészíteni a filmet, és ez még nem minden!

Továbbá azt is megtudtuk este, hogy a 2017-es sikerfilm folytatásában a Mennydörgés istene nem egyedül tér vissza, hanem elfeledett szerelme, Jane Foster (Natalie Portman) is szerepet kap. A női Thor történetét Jason Aaron képregénye alapján fogják elkészíteni, melyben Chris Hemsworth és Natalie Portman mellett visszatér mások mellett a Tesse Thompson karaktere is, Valkűr, akivel legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban találkoztunk.

Sokáig a Marvel Moziverzum egyik legellentmondásosabb karakterének számított Thor, azonban 2017-ben jött a fordulópont, s Chris Hemsworth karaktere az egyik legszórakoztatóbb egyéniséggé nőtte ki magát a Marvel Moziverzumban, amit nagyban Taika Waititi rendezőnek köszönhetnek a rajongók.

A Thor: Love and Thunder címre keresztelt alkotásra alig több mint két évet kell várnunk, ugyanis 2021. november 5-én fogják bemutatni a rajongóknak.

Thor: Ragnarök

Még több a témában...

Új karakterposztereket kaptak a Marvel Kapitány főszereplői

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték karakterposzteri tisztázták, ki halt meg és ki élte túl a Megtizedelést

Kévés Bence Mihály

A Polgárháború rendezői beszéltek a Pókember és Vasember kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább