Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Taika Waititi rendező visszatér a Marvelhez, ő írja és rendezni a Thor 4. részét is

Még a San Diego-i Comic-Con előtt megerősítették a Thor 4. részét, amire visszatér Taika Waititi rendező.

Még a San Diego-i Comic-Con előtt megerősítették a Thor 4. részét, amire visszatér Taika Waititi rendező.

A legújabb hírek szerint egy újabb filmet megerősítettek a Marvel Studios készülő alkotásaiból, bár hivatalos bejelentést csak a szombati Marvel Studios panel alatt kapunk a San Diego-i Comic-Con rendezvényen. Ennek ellenére a The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel megtette a szükséges lépéseket afelé, hogy mielőbb tető alá hozzák a Thor 4. részét, amit Taika Waititi ír és rendez, miután a rajongók és a stúdió elégedett volt a Thor: Ragnarök alatt végzett munkájával.

A lap forrása nem pusztán a direktort visszatérését erősítette meg, hanem Chris Hemsworth szerepét is, így már biztosra vehetjük, hogy nem küldik pihenőre a Mennydörgés istenét. A stúdió részéről érthető a negyedik rész iránt való lelkesedés, ugyanis a Thor: Ragnarök messze a franchise legsikeresebb darabja volt, pedig már épp temetni készültek a karaktert, de Waititi új életet lehelt Thorba.

A hírnek talán a Warner Bros. örül legkevésbé, ők ugyanis már kitűzték a japán manga, az Akira premierét is 2021. május 21-ére. Most azonban a Marvel keresztbe tehet ennek, és jelen állás szerint a Warner kénytelen lesz eltolni az Akira bemutatóját, merthogy a stúdió szeretne kitartani a rendező mellett, így inkább megvárják, amíg elkészül a negyedik résszel.

Arról azonban nem hallani semmit, hogy a Thor 4. része mikor érkezhet, de bízunk benne, hogy hétvégén ezt is bejelentik a Comic-Conon, s ha minden jól megy, akkor akár már 2020-ban kamerák elé állhatnak a főszereplők, s egy 2021-es bemutatóval ki is egyeznénk a Marvellel.

Thor: Ragnarök

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat