Wide Screen
Image default
BRÉKING Pletykák

Taika Waititi rendező visszatér a Marvelhez, ő írja és rendezni a Thor 4. részét is

Még a San Diego-i Comic-Con előtt megerősítették a Thor 4. részét, amire visszatér Taika Waititi rendező.

A legújabb hírek szerint egy újabb filmet megerősítettek a Marvel Studios készülő alkotásaiból, bár hivatalos bejelentést csak a szombati Marvel Studios panel alatt kapunk a San Diego-i Comic-Con rendezvényen. Ennek ellenére a The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel megtette a szükséges lépéseket afelé, hogy mielőbb tető alá hozzák a Thor 4. részét, amit Taika Waititi ír és rendez, miután a rajongók és a stúdió elégedett volt a Thor: Ragnarök alatt végzett munkájával.

A lap forrása nem pusztán a direktort visszatérését erősítette meg, hanem Chris Hemsworth szerepét is, így már biztosra vehetjük, hogy nem küldik pihenőre a Mennydörgés istenét. A stúdió részéről érthető a negyedik rész iránt való lelkesedés, ugyanis a Thor: Ragnarök messze a franchise legsikeresebb darabja volt, pedig már épp temetni készültek a karaktert, de Waititi új életet lehelt Thorba.

A hírnek talán a Warner Bros. örül legkevésbé, ők ugyanis már kitűzték a japán manga, az Akira premierét is 2021. május 21-ére. Most azonban a Marvel keresztbe tehet ennek, és jelen állás szerint a Warner kénytelen lesz eltolni az Akira bemutatóját, merthogy a stúdió szeretne kitartani a rendező mellett, így inkább megvárják, amíg elkészül a negyedik résszel.

Arról azonban nem hallani semmit, hogy a Thor 4. része mikor érkezhet, de bízunk benne, hogy hétvégén ezt is bejelentik a Comic-Conon, s ha minden jól megy, akkor akár már 2020-ban kamerák elé állhatnak a főszereplők, s egy 2021-es bemutatóval ki is egyeznénk a Marvellel.

Thor: Ragnarök

Még több a témában...

Kevin Feige Marvel elnököt kérdezték a Thor: Ragnarök filmről

Czanik Gergely

95 éves korában elhunyt Stan Lee, a Marvel képregények mindenkori szerzője

Kévés Bence Mihály

A Wolverine 3 lehetséges két filmcíme

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább