Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2019] Taika Waititi rendező tisztázta, hogy Jane Foster a női Thor avagy sem

A San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios bejelentette a Thor folytatását is, melyben Janes Foster is visszatér, s rögtön elkezdődtek a találgatások a karakteréről.

Múlt hét szombaton a Marvel Studios a Hall H előadóteremben végre lerántotta a leplet a Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásairól, melyek között a Thor: Ragnarök folytatása is helyet kapott Thor: Love and Thunder címen. A rendezői székbe az előző részt is jegyző Taika Waititi ül, de nem ő az egyedüli visszatérő, ugyanis Tessa Thompson (Valkűr) mellett Natalie Portman (Jane Foster) elfeledett karakterét is visszahozzák.

A képregények szerelmeseinek ismerős lehet a „Female Thor”, azaz a női Thor elnevezése, azonban Waititi rendező a panel után gyorsan igyekezett tisztába tenni a fogalmakat, hogy Jane Foster akkor milyen szerepben is tér vissza az univerzumba. Nem Female Thor-ként, hanem Mighty Thor-ként tér vissza a következő Thor-filmben:

Időközben James Gunn is megerősített egy másik tényt, miszerint a Thor: Love and Thunder az Őrzők harmadik része előtt fog kijönni, tehát Waititinek arra is magyarázattal kell majd szolgálnia, hogy Thor miért nincs a Galaxis Őrzőivel a Bosszúállók: Végjáték eseményei után. Persze ez még nem zárja ki annak lehetőségét, hogy Thor is szerepeljen A galaxis őrzői vol. 3. részben, de ezekre a kérdésekre Waitititől várunk választ majd.

Még több a témában...

Ezért nem lett Infinity War Part 2 a Bosszúállók 4 címe

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Az első hivatalos kép a Thor: Ragnarök szereplőiről

Kévés Bence Mihály

A Russo testvéreket nem lepte meg Pókember távozása a Marvel Moziverzumból

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább