Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2019] Taika Waititi rendező tisztázta, hogy Jane Foster a női Thor avagy sem

A San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios bejelentette a Thor folytatását is, melyben Janes Foster is visszatér, s rögtön elkezdődtek a találgatások a karakteréről.

A San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios bejelentette a Thor folytatását is, melyben Janes Foster is visszatér, s rögtön elkezdődtek a találgatások a karakteréről.

Múlt hét szombaton a Marvel Studios a Hall H előadóteremben végre lerántotta a leplet a Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásairól, melyek között a Thor: Ragnarök folytatása is helyet kapott Thor: Love and Thunder címen. A rendezői székbe az előző részt is jegyző Taika Waititi ül, de nem ő az egyedüli visszatérő, ugyanis Tessa Thompson (Valkűr) mellett Natalie Portman (Jane Foster) elfeledett karakterét is visszahozzák.

A képregények szerelmeseinek ismerős lehet a „Female Thor”, azaz a női Thor elnevezése, azonban Waititi rendező a panel után gyorsan igyekezett tisztába tenni a fogalmakat, hogy Jane Foster akkor milyen szerepben is tér vissza az univerzumba. Nem Female Thor-ként, hanem Mighty Thor-ként tér vissza a következő Thor-filmben:

Időközben James Gunn is megerősített egy másik tényt, miszerint a Thor: Love and Thunder az Őrzők harmadik része előtt fog kijönni, tehát Waititinek arra is magyarázattal kell majd szolgálnia, hogy Thor miért nincs a Galaxis Őrzőivel a Bosszúállók: Végjáték eseményei után. Persze ez még nem zárja ki annak lehetőségét, hogy Thor is szerepeljen A galaxis őrzői vol. 3. részben, de ezekre a kérdésekre Waitititől várunk választ majd.

Még több a témában...

Az X-Menekre is konkrét utalást kaptunk a WandaVision előzetesében

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios nagyon durván eltolta a következő három Marvel-film bemutatóját, fél évet csúszik a Fekete Özvegy

Kévés Bence Mihály

53 millió megtekintéssel 24 óra alatt rekordot állított fel a WandaVision előzetes a Disney+ tartalmai között

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat