Főoldal Filmek [SDCC 2019] Taika Waititi rendező tisztázta, hogy Jane Foster a női Thor avagy sem
Filmek

[SDCC 2019] Taika Waititi rendező tisztázta, hogy Jane Foster a női Thor avagy sem

A San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios bejelentette a Thor folytatását is, melyben Janes Foster is visszatér, s rögtön elkezdődtek a találgatások a karakteréről.

69
Thor Natalie Portman

A San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios bejelentette a Thor folytatását is, melyben Janes Foster is visszatér, s rögtön elkezdődtek a találgatások a karakteréről.

Múlt hét szombaton a Marvel Studios a Hall H előadóteremben végre lerántotta a leplet a Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásairól, melyek között a Thor: Ragnarök folytatása is helyet kapott Thor: Love and Thunder címen. A rendezői székbe az előző részt is jegyző Taika Waititi ül, de nem ő az egyedüli visszatérő, ugyanis Tessa Thompson (Valkűr) mellett Natalie Portman (Jane Foster) elfeledett karakterét is visszahozzák.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A képregények szerelmeseinek ismerős lehet a „Female Thor”, azaz a női Thor elnevezése, azonban Waititi rendező a panel után gyorsan igyekezett tisztába tenni a fogalmakat, hogy Jane Foster akkor milyen szerepben is tér vissza az univerzumba. Nem Female Thor-ként, hanem Mighty Thor-ként tér vissza a következő Thor-filmben:

Időközben James Gunn is megerősített egy másik tényt, miszerint a Thor: Love and Thunder az Őrzők harmadik része előtt fog kijönni, tehát Waititinek arra is magyarázattal kell majd szolgálnia, hogy Thor miért nincs a Galaxis Őrzőivel a Bosszúállók: Végjáték eseményei után. Persze ez még nem zárja ki annak lehetőségét, hogy Thor is szerepeljen A galaxis őrzői vol. 3. részben, de ezekre a kérdésekre Waitititől várunk választ majd.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...

WGA
Filmek

Csütörtökön hivatalosan is véget ér a hollywoodi írósztrájk

Az írósztrájk holnap véget ér, miután megszavazták a vasárnap elfogadott pontokat.