Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Disney megkegyelmezett, James Gunn mégis A galaxis őrzői vol. 3. részt rendez

A legfrisebb hírek szerint a Disneytől távozott James Gunn mégis rendezhet A galaxis őrzői vol. 3.-at.

A legfrisebb hírek szerint a Disneytől távozott James Gunn mégis rendezhet A galaxis őrzői vol. 3.-at.

A Deadline értesülései szerint a Disney úgy döntött, hogy visszaadják James Gunn rendezőnek A galaxis őrzői vol. 3. projektet, miután a rendezőt tavaly nyáron kirúgták a múltban tett sértő és bántó megjegyzéseiért, amit Twitteren tett.

A lavinát tavaly nyáron indították, mikor a Comic-Con előtt a Disney vezetősége kitette James Gunn rendezőt, és egy időre parkoló pályára került ezzel A galaxis őrzői vol. 3., azonban még a távozás előtt Gunn elkészült a forgatókönyvvel, amit át is nyújtott a Marvel Studios vezetőinek. Kevin Feige a direktor távozása után elárulta, hogy megtartják a szkriptet és abból fogják elkészíteni a franchise trilógia befejező részét. Ám úgy tűnik, hogy a Disney nem találta meg Gunn utódját, s kénytelenek voltak engedni, s megbocsátani Gunn-nak.

James Gunn rendező jelenleg a Warner Bros. stúdiónál dolgozik a The Suicide Squad projekten, azonban Alan Horn úgy döntött, hogy Gunn kap egy második esélyt a Disneytől. Bővebb információkat nem tudtunk meg James Gunn visszatéréséről, ám úgy hírlik, hogy a The Suicide Squad munkálatai után lát csak neki az Őrzők harmadik részének, így valamikor 2020 második felében kezdődhet a munka, s minden jól megy, akkor 2022 nyarán mozikba kerülhet Űrlord és társai kalandja.

Még több a témában...

A Disney kérésére James Gunn törölte A galaxis őrzői egyik poénját

Kévés Bence Mihály

Disney-filmek reggeltől estig – tölts egy mesés napot az HBO-val!

Kévés Bence Mihály

A Disney ismét eltolta a Mulan premierjét

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat