Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

A Disney megkegyelmezett, James Gunn mégis A galaxis őrzői vol. 3. részt rendez

A legfrisebb hírek szerint a Disneytől távozott James Gunn mégis rendezhet A galaxis őrzői vol. 3.-at.

A Disney megkegyelmezett, James Gunn mégis A galaxis őrzői vol. 3. részt rendez
  • PublishedMarch 15, 2019

A legfrisebb hírek szerint a Disneytől távozott James Gunn mégis rendezhet A galaxis őrzői vol. 3.-at.

A Deadline értesülései szerint a Disney úgy döntött, hogy visszaadják James Gunn rendezőnek A galaxis őrzői vol. 3. projektet, miután a rendezőt tavaly nyáron kirúgták a múltban tett sértő és bántó megjegyzéseiért, amit Twitteren tett.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A lavinát tavaly nyáron indították, mikor a Comic-Con előtt a Disney vezetősége kitette James Gunn rendezőt, és egy időre parkoló pályára került ezzel A galaxis őrzői vol. 3., azonban még a távozás előtt Gunn elkészült a forgatókönyvvel, amit át is nyújtott a Marvel Studios vezetőinek. Kevin Feige a direktor távozása után elárulta, hogy megtartják a szkriptet és abból fogják elkészíteni a franchise trilógia befejező részét. Ám úgy tűnik, hogy a Disney nem találta meg Gunn utódját, s kénytelenek voltak engedni, s megbocsátani Gunn-nak.

James Gunn rendező jelenleg a Warner Bros. stúdiónál dolgozik a The Suicide Squad projekten, azonban Alan Horn úgy döntött, hogy Gunn kap egy második esélyt a Disneytől. Bővebb információkat nem tudtunk meg James Gunn visszatéréséről, ám úgy hírlik, hogy a The Suicide Squad munkálatai után lát csak neki az Őrzők harmadik részének, így valamikor 2020 második felében kezdődhet a munka, s minden jól megy, akkor 2022 nyarán mozikba kerülhet Űrlord és társai kalandja.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.