Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[SDCC 2019] Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a Doctor Strange második része

A San Diego-i Comic-Conon végre hivatalosan is megerősítették a Doctor Strange második részét, és ami premierdátumot és címet is kapott.

Kevin Feige mai nap a Hall H teremben a rajongók előtt több bejelentést is tett, s végre hivatalosan is elismerte a Doctor Strange második részét, sőt mi több, még filmcímet is kapott a folytatás, ami a Doctor Strange In the Multiverse of Madness címre hallgat. A filmet két év múlva, 2021. május 7-én fogják bemutatni a nagyérdeműnek.

A folytatásban Benedict Cumberbatch visszatér mint a Titkos tanok mestereként, azonban a Marvel Moziverzum egy másik közkedvelt karaktere is feltűnik majd a filmben. Megtudtuk a Marvel Studios frontemberétől, hogy Elizabeth Olsen, azaz Skarlát boszorkány is szerepelni fog a folytatásban, valamint hogy a WandaVision-sorozat közvetlenül fogják befolyásolni a film eseményeit. A rendezői székben ezúttal is Scott Derrickson ül, akinek az első részt is köszönhetjük.

A Doctor Strange szekció legérdekesebb pillanata az volt, mikor Derrickson arról beszélt a közönségnek, hogy a folytatást „gótikus” és „horror” elemekkel szeretnék megfűszerezni, tehát ez lehet a Marvel Moziverzum első horrorfilmje akár.

Doctor Strange

Még több a témában...

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat