Doctor Strange 2

[SDCC 2019] Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a Doctor Strange második része

A San Diego-i Comic-Conon végre hivatalosan is megerősítették a Doctor Strange második részét, és ami premierdátumot és címet is kapott.

A San Diego-i Comic-Conon végre hivatalosan is megerősítették a Doctor Strange második részét, és ami premierdátumot és címet is kapott.

Kevin Feige mai nap a Hall H teremben a rajongók előtt több bejelentést is tett, s végre hivatalosan is elismerte a Doctor Strange második részét, sőt mi több, még filmcímet is kapott a folytatás, ami a Doctor Strange In the Multiverse of Madness címre hallgat. A filmet két év múlva, 2021. május 7-én fogják bemutatni a nagyérdeműnek.

A folytatásban Benedict Cumberbatch visszatér mint a Titkos tanok mestereként, azonban a Marvel Moziverzum egy másik közkedvelt karaktere is feltűnik majd a filmben. Megtudtuk a Marvel Studios frontemberétől, hogy Elizabeth Olsen, azaz Skarlát boszorkány is szerepelni fog a folytatásban, valamint hogy a WandaVision-sorozat közvetlenül fogják befolyásolni a film eseményeit. A rendezői székben ezúttal is Scott Derrickson ül, akinek az első részt is köszönhetjük.

A Doctor Strange szekció legérdekesebb pillanata az volt, mikor Derrickson arról beszélt a közönségnek, hogy a folytatást „gótikus” és „horror” elemekkel szeretnék megfűszerezni, tehát ez lehet a Marvel Moziverzum első horrorfilmje akár.

Doctor Strange

Total
24
Shares
Previous Article
Loki

[SDCC 2019] 2021 tavaszán debütál a Loki-minisorozat a Disney+ platformon

Next Article
WandaVision

[SDCC 2019] Teljes lett a WandaVision-minisorozat szereplőgárdája

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!