WandaVision

[SDCC 2019] Teljes lett a WandaVision-minisorozat szereplőgárdája

A Marvel Studios megerősítette a San Diego-i Comic-Conon, hogy kik kapnak szerepet a WandaVision-sorozatban Skarlát boszorkány és Vízió mellett.

A Marvel Studios megerősítette a San Diego-i Comic-Conon, hogy kik kapnak szerepet a WandaVision-sorozatban Skarlát boszorkány és Vízió mellett.

A Marvel Studios ma este több minisorozatot is megerősített a Disney+ streamingszolgáltatás kínálatából, többek között szó esett a Loki-minisorozatról és a The Falcon and the Winter Soldier közös kalandjáról, de Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozatnak szereplőgárdájára is fény derült a Hall H teremben.

Kevin Feige elárulta, hogy Elizabeth Olsen és Paul Bettany főszereplők mellett Teyonah Parris is szerepelni fog, aki az időközben felnőtt Monica Rambeau-t kelti életre, aki a Marvel Kapitányban egy 11 éves kislány volt – a filmben Akira Akbar játékában láttuk a karaktert. De azt is megtudtuk, hogy 2021. tavaszán tűzik képernyőre a Disney+ kínálatában a sorozatot.

Egy korábbi interjúban Olsen elárulta a Variety munkatársának, hogy a sorozat az 1950-es években játszódik majd, és várhatóan idén ősszel kezdik a forgatást:

Nem kevés képregény van, amit felhasználunk Wanda és Vízió sorozatához, és azt hiszem, hogy a Disney+ platform megbeszélésén egy ’50-es évekbeli fotót mutattak rólunk. Paul [Bettany] és jómagam már nagyon izgatottak vagyunk a sorozat miatt. Nagyszerű írói csoportjuk van. Szerintem összesen hat órás lesz a sorozat.

A WandaVision-sorozatot a rendkívül tehetséges Jac Schaeffer (Marvel Kapitány) szállítja majd, aki egyben írót és showrunner szerepet is betölt a sorozat élén.

Total
3
Shares
Previous Article
Doctor Strange 2

[SDCC 2019] Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a Doctor Strange második része

Next Article
Sólyomszem

[SDCC 2019] Sólyomszem sorozata vezeti fel nekünk Kate Bishop-ot a Marvel Moziverzumban

Related Posts
Wide Screen YouTube