Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

[SDCC 2019] Megerősítették a The Falcon and the Winter Soldier sorozatot

A Marvel Studios második nagy állomása a San Diego-i Comic-Conon a The Falcon and the Winter Soldier minisorozat volt.

A Marvel Studios prezentációja alatt a Comic-Conon megerősítették a régóta pletykált sorozat címét, ami történetesen Anthony Mackie és Sebastion Stan közös kalandját hivatott feldolgozni. Kevin Feige bejelentette a The Falcon and the Winter Soldier címre keresztelt minisorozatot, ami a Disney+ tárát gazdagítja rövidesen. A sorozat címszereplőit alakító színészek egyszerre léptek színpadra, miközben Sólyom kezében még Amerika Kapitány pajzsát is láthattuk.

A John Wick franchise forgatókönyvírója Derek Kolstad is csatlakozott a sorozat írószobájához, azonban a sorozat történetét egyelőre teljes titoktartásban kezeli a Marvel, bár úgy tűnik, hogy a sztori a Bosszúállók: Végjáték utáni időket fogja feldolgozni.

A Marvel Moziverzum két veteránjának számító Mackie és Stan karaktereken kívül mások is visszatérnek a jövőben, ugyanis Daniel Brühl Helmut Zemo karakterét is megerősítették a sorozatban, akit az Amerika kapitány: Polgárháborúban tettek a hűvösre. Emily Van Camp színésznőt egyelőre azonban nem erősítették meg a sorozatban, aki Sharon Carter ügynököt játszotta az Amerika kapitány két folytatásában is.

A The Falcon and the Winter Soldier sorozatot hat részesre tervezik kezdésként, de erősen fog kapcsolódni a nagyobb Marvel Moziverzumhoz. Pontos megjelenést nem árultak el, de várhatóan 2020 augusztusában érkezik a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Bucky és Sólyom

Még több a témában...

Ilyen lesz Hadigép páncélja a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

Russo fivérek már tudják, hogy ki rendezi a Fekete Párduc folytatását

Kévés Bence Mihály

Taika Waititi rendező visszatér a Marvelhez, ő írja és rendezni a Thor 4. részét is

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább