The Falcon and the Winter Soldier

[SDCC 2019] Megerősítették a The Falcon and the Winter Soldier sorozatot

A Marvel Studios második nagy állomása a San Diego-i Comic-Conon a The Falcon and the Winter Soldier minisorozat volt.

A Marvel Studios második nagy állomása a San Diego-i Comic-Conon a The Falcon and the Winter Soldier minisorozat volt.

A Marvel Studios prezentációja alatt a Comic-Conon megerősítették a régóta pletykált sorozat címét, ami történetesen Anthony Mackie és Sebastion Stan közös kalandját hivatott feldolgozni. Kevin Feige bejelentette a The Falcon and the Winter Soldier címre keresztelt minisorozatot, ami a Disney+ tárát gazdagítja rövidesen. A sorozat címszereplőit alakító színészek egyszerre léptek színpadra, miközben Sólyom kezében még Amerika Kapitány pajzsát is láthattuk.

A John Wick franchise forgatókönyvírója Derek Kolstad is csatlakozott a sorozat írószobájához, azonban a sorozat történetét egyelőre teljes titoktartásban kezeli a Marvel, bár úgy tűnik, hogy a sztori a Bosszúállók: Végjáték utáni időket fogja feldolgozni.

A Marvel Moziverzum két veteránjának számító Mackie és Stan karaktereken kívül mások is visszatérnek a jövőben, ugyanis Daniel Brühl Helmut Zemo karakterét is megerősítették a sorozatban, akit az Amerika kapitány: Polgárháborúban tettek a hűvösre. Emily Van Camp színésznőt egyelőre azonban nem erősítették meg a sorozatban, aki Sharon Carter ügynököt játszotta az Amerika kapitány két folytatásában is.

A The Falcon and the Winter Soldier sorozatot hat részesre tervezik kezdésként, de erősen fog kapcsolódni a nagyobb Marvel Moziverzumhoz. Pontos megjelenést nem árultak el, de várhatóan 2020 augusztusában érkezik a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Bucky és Sólyom

Total
3
Shares
Previous Article
The Eternals

[SDCC 2019] Bejelentették az Eternals teljes szereplőgárdáját

Next Article
Loki

[SDCC 2019] 2021 tavaszán debütál a Loki-minisorozat a Disney+ platformon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!