Bucky Sólyom

Sólyom és Bucky is saját sorozatot kaphat a Disney új platformján

Loki és Wanda után újabb Marvel karaktereket kaphatnak minisorozatot a Disney induló streamingszolgáltatásán, most Bucky és Sólyom költözik be az otthonokba.

Loki és Wanda után újabb Marvel karaktereket kaphatnak minisorozatot a Disney induló streamingszolgáltatásán, most Bucky és Sólyom költözik be az otthonokba.

A Variety értesülései szerint az Empire című sorozat forgatókönyvírója, Malcolm Spellman készíti majd annak a minisorozatnak a szkriptjét, ami a két karaktert kalandját készül megfilmesíteni, ami egyben azt is jelenti, hogy nem önálló sorozatokról beszélünk, hiszen Sólyom (Anthony Mackie) és Bucky (Sebastian Stan) együtt térnek vissza a Végtelen háború eseményei után – mindketten elporladtak Thanos csettintése által.

Múlt hónapban robbant a bomba, amikor kiderült, hogy a Disney új szolgáltatása otthont ad majd Wanda (Elizabeth Olsen) és Loki (Tom Hiddleston) közös kalandjának, majd később már arról is lehetett olvasni, hogy talán Nick Fury is terítéken van, de ezt később a Slash Film oldal munkatársa cáfolta, elmondása szerint azonban több nagy volumenű alkotáson is dolgozik a Marvel Studios, amik közül az egyik talán éppen Bucky és Sólyom minisorzata lehet. De nem lennénk meglepve, ha hamarosan arról is megjelennének hírek, hogy a Fox és Disney házasság révén visszaszerzett jogokat felhasználva a Fantasztikus Négyes és az X-Menek is ilyen minisorozatokban mutatkoznának be a Marvel Moziverzumban.

Ezek a minisorozatok arra is remek megoldást nyújthatnak, hogy kedvenceinktől ne kelljen teljesen elbúcsúznunk, hiszen Kevin Feige és kreatív csapata a negyedik fázisban új hősökre szeretnének fókuszálni, akikkel eddig még nem találkoztunk a szélesvásznon. Így viszont régi és közkedvelt karakterek továbbra is velünk maradnának, esetleg még cameo szerepeket is kaphatnak egy-egy készülő alkotásban. Mi leginkább úgy tudjuk elképzelni a jövőt, hogy az új karakterek kapják a mozis bemutatókat, a régi hősök pedig beköltöznek az otthon melegébe, és tévéképernyőjén keresztül maradnak velünk. Az továbbra is biztos, hogy ők is a Marvel Moziverzum részei lesznek, tehát ezzel a húzással a Disney tovább bővíti a már amúgy is hatalmasra duzzadt univerzumot, de hogy meddig lehet ezt még terjeszteni, az a jövő zenéje.

Total
12
Shares
Previous Article
Katherine Langford

Katherine Langford szerepe sokakat sokkolni fog a Bosszúállók 4.-ben

Next Article

Te is ott lehetsz Chicagóban a Star Wars Celebration találkozón!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!