Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Loki, Skarkát boszorkány és más Marvel karakterek is minisorozatot kapnak

A Disney bejelentette, hogy több Marvel karakter is saját minisorozatot kap a stúdió hamarosan induló streamingszolgáltatáson.

A Disney bejelentette, hogy több Marvel karakter is saját minisorozatot kap a stúdió hamarosan induló streamingszolgáltatáson.

A Variety értesülései alapján a Disney számos új minisorozat gyártásába fogott, amit a saját streaming felületen szeretnének bemutatni. A készülő sorozatok a Marvel Moziverzum karaktereire fog fókuszálni, de egyelőre csak annyi biztos, hogy Lokival (Tom Hiddleston) és Skarlát boszorkánnyal (Elizabeth Olsen) biztosan találkozni fogunk, de hogy kik kapnak még szerepet, az egyelőre rejtély. A két színész kontraktusa hamarosan lejár, de várhatóan hamarosan megújítják szerepüket a mikiegeres céggel. Úgy tűnik, hogy a csínytevés istene, Loki mégis megtalálta a módját arra, hogy miként térjen vissza a halálból.

Az ötlet nyilvánvalóan abból született, hogy olyan karakterek is kibontakozhassanak a rajongók előtt, nagyobb szerepet és figyelmet kapjanak a Marvel Moziverzumban, akiknek eddig nem járt önálló rész, vagy kisebb szerepet kaptak az elkészült alkotásokban. Pontosan nem lehet tudni, hogy kik kapnak sorozat epizódot, mint ahogy azt sem, hogy a stúdió mennyit szán a gyártási költségre, de várhatóan nem aprózzák el, és számottevő a büdzsével számolnak, ami nagyobb sorozatokéval fog vetekedni.

A forrás azt is megerősítette, hogy Kevin Feige a Marvel Studios elnöke is része lesz a kreatív csapatnak, tehát a stúdió első számú embere továbbra is rajta tartja szemét a készülő alkotásokon, így a színvonal egy fokkal sem fog visszaesni. Reméljük, hogy hamarosan hivatalosan is bejelentik, hogy első körben kik kapnak sorozatot, mely hősök és antihősök tűnnek fel jövőre az otthoni képernyőkön.

Még több a témában...

Dafne Keen teljesen biztos benne, hogy X-23 szerepében visszatér a Marvel Moziverzum berkein belül

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Kévés Bence Mihály

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat