Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

[SDCC 2019] 2021 tavaszán debütál a Loki-minisorozat a Disney+ platformon

A San Diego-i Comic-Conon egy újabb Disney+ minisorozatot is megerősítettek, méghozzá a Lokiét.

A Comic-Conon több rejtélyre is fény derült a Marvel Studios jövőjéről, többek között megtudtuk, hogy a Disney+ streamingszolgáltatásra érkező egyik minisorozat a Loki lesz, ami Tom Hiddleston alakításában a Csínytevés istenére fog fókuszálni majd, aki meglógott a Bosszúállók: Végjátékban, amikor a főhősök visszamentek a múltba, hogy begyűjtsék a Végtelen Köveket. Kevin Feige-től azt is megtudtuk, hogy a sorozat 2021 tavaszán debütál majd a Disney+ platformon.

Nem viccelt a Disney, mikor arról beszélt, hogy a jelenlegi Marvel Moziverzumot szeretnék tovább bővíteni, ugyanis a mozifilmek mellett nagy hangsúlyt kapnak a minisorozatok is – nem mintha eddig nem készültek volna Marvel-sorozatok, csakhogy a S.H.I.E.L.D. ügynökei, a Daredevil, a Luke Cage, a Jessica Jones (Netflix gyártású) és még néhány sorozat nem foglalkozott volna a filmes vonallal, önálló egységet képeztek, ám ez változni fog a jövőben.

A Marvel Studios eddig három bejelentett sorozatot készít a Disney+ felületre, a WandaVision, a Loki és a The Falcon and the Winter Soldier.

Loki

Még több a témában...

Peter Parker le sem szállt az iskolabuszról a Végtelen háborúban?

Kévés Bence Mihály

Már Budapest utcáin forgatják a Fekete Özvegy-szólófilmet

Kévés Bence Mihály

Chris Hemsworth ugyan még nem látta a Love and Thunder forgatókönyvét, ám már tudja, hogy mikor kezdődik a forgatás

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább