Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[SDCC 2019] Bejelentették az Eternals teljes szereplőgárdáját

A Marvel Studios ma este megtartotta a San Diego-i Comic-Con előadását, ahol rögtön lehullt a lepel a Eternals szereplőgárdájáról.

Jó ideje a levegőben volt már a Eternals, azonban a stúdió eddig nem jelentette be hivatalosan, hogy kik kapnak szerepet a készülő új kozmikus utazásban. Kevin Feige azonban a panelt rögtön a Eternals szereplőgárda ismertetésével indította, s egyenként szólította színpadra a szereplőket.

Angelina Jolie szerepét már korábban pletykálták, most azonban biztossá vált, hogy ő játssza Thena-t a filmben, de rajta kívül további szereplőket is megerősítettek nekünk. Kiderült az előadáson továbbá, hogy Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Salma Hayek (Ajax), Bryan Tyree Henry (Phastos), Lia McHugh (Sprite), Lauren Ridloff (Makkari) színészek is szerepelni fognak a filmben, valamint hogy Don Lee Gilgamesh karaktert alakítja a történetben.

A Eternals története Jack Kriby képregénye alapján készül majd, amely sorozat bevezette ezeket az Örökkévalókat, illetve riválisaikat az Deviatánokat a képregényvilágba. A képregényekben többek között Thanos és a Titánok is Örökkévalók voltak, bár az nem teljesen tiszta, hogy a Marvel Moziverzum megtartja-e ezt a kapcsolatot, vagy máshogy mutatja be az Örökkévalókat.

A Eternals rendezői székében Chloe Zhao ül majd, aki Matthew és Ryan Firpo forgatókönyvét használja a projekthez. A film 2020 őszén kerül a mozikba.

Eternals

Még több a témában...

Új fényképet kaptunk Darázs jelmezéről

FRISSÍTVE: Csütörtökön érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború előetese

Kévés Bence Mihály

Szuperhős Eredet: A Villám Család

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább