Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[SDCC 2019] Bejelentették az Eternals teljes szereplőgárdáját

A Marvel Studios ma este megtartotta a San Diego-i Comic-Con előadását, ahol rögtön lehullt a lepel a Eternals szereplőgárdájáról.

A Marvel Studios ma este megtartotta a San Diego-i Comic-Con előadását, ahol rögtön lehullt a lepel a Eternals szereplőgárdájáról.

Jó ideje a levegőben volt már a Eternals, azonban a stúdió eddig nem jelentette be hivatalosan, hogy kik kapnak szerepet a készülő új kozmikus utazásban. Kevin Feige azonban a panelt rögtön a Eternals szereplőgárda ismertetésével indította, s egyenként szólította színpadra a szereplőket.

Angelina Jolie szerepét már korábban pletykálták, most azonban biztossá vált, hogy ő játssza Thena-t a filmben, de rajta kívül további szereplőket is megerősítettek nekünk. Kiderült az előadáson továbbá, hogy Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Salma Hayek (Ajax), Bryan Tyree Henry (Phastos), Lia McHugh (Sprite), Lauren Ridloff (Makkari) színészek is szerepelni fognak a filmben, valamint hogy Don Lee Gilgamesh karaktert alakítja a történetben.

A Eternals története Jack Kriby képregénye alapján készül majd, amely sorozat bevezette ezeket az Örökkévalókat, illetve riválisaikat az Deviatánokat a képregényvilágba. A képregényekben többek között Thanos és a Titánok is Örökkévalók voltak, bár az nem teljesen tiszta, hogy a Marvel Moziverzum megtartja-e ezt a kapcsolatot, vagy máshogy mutatja be az Örökkévalókat.

A Eternals rendezői székében Chloe Zhao ül majd, aki Matthew és Ryan Firpo forgatókönyvét használja a projekthez. A film 2020 őszén kerül a mozikba.

Eternals

Még több a témában...

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat