Wide Screen
Image default
Filmek

Angelina Jolie lehet a Marvel következő szuperhőse a The Eternals kozmikus kalandban

A legfrissebb hírek szerint Angelina Jolie szuperhős lehet a Marvel Moziverzumában, miután főszerepet kaphat a The Eternals című kozmikus filmben.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az Oscar-díjas Angelina Jolie színésznőt egy lépés választja el, hogy belépjen a Marvel Moziverzumában, ahol a The Eternals című film női főszerepét keltené életre. Persze arról egy szó sem esett, hogy pontosan kit fog alakítani Chloe Zhao rendezőnő filmjében.

Az sem teljesen világos még, hogy miről fog szólni a film, azonban a lap beszámolójából kiderült, hogy a film fő aspektusa egy szerelmi történet kibontakozás lesz Ikaris, a kozmikus energiával rendelkező férfi és szerelme Sersi között. Ugyan Jolie szerepét nem erősítették meg a filmben, de minden jel azt sugallja, hogy női főszerepet szánnak neki, tehát Sersi-t keltheti életre.

A képregényekben a The Eternals (az Örökkévalók) egy kozmikus erővel bíró és szinte halhatatlan nép. Azt is mondhatnánk, hogy rokonságban állunk az Örökkévalókkal, ugyanis hozzávetőleg egy millió évvel ezelőtt az Égiek nevű faj tagjai magukkal vittek néhány embert a Földről, és kísérletezni kezdtek rajtuk. Belőlük lettek az Örökkévalók. Az Örökkévalók közül kerültek ki a Deviánsok, közéjük tartozik Thanos is.

Rendezői teendőket Chloe Zhao-ra bízták, míg a forgatókönyvért Matthew és Ryan Firpo felelnek majd. A történet alapját Jack Kirby képregénysorozata szolgáltatja majd, amit korábban egy kozmikus űrutazásnak írtak le a Marvel negyedik fázisában. Pontosan nem ismert még, hogy a Marvel Studios mikor kívánja bemutatni a filmet, amit eddig 2020-ra datáltak, de a hosszas előkészület, s a jórészt számítógépes-effektekkel megvalósított utazás rendkívül időigényes munkát követel, így valószínűleg a filmet csak 2021-ben fogják bemutatni, így helyébe a Doctor Strange 2. léphet.

Angelina Jolie

Még több a témában...

A Fox feladta, hogy moziban lássuk az Új Mutánsokat

Kévés Bence Mihály

Megérkeztek az első Spider-Man: Far From Home forgatási képek

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige elárulta, hogy mely történeteket mesélik el a Disney platformon

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább