Wide Screen
Pletykák

2020-ben kerülhet mozikba a Doctor Strange 2.

Hivatalosan nem tudni, hogy mely Marvel filmeket látjuk 2020-ban, de pletykák szerint az egyik a Doctor Strange 2. része lehet.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Marvel Studios egyik 2020-ra jegyzett kasszasikere A galaxis őrzői franchise harmadik része lesz, azonban James Gunn kirágásával a projekt kissé megfeneklett, majd ezt követően kénytelenek voltak parkoló pályára küldeni az alkotást, hiszen Gunn időközben elvállalta a The Suicide Squad reboot megbízást a DC-nél, és csak pár hete jelentette be a Disney, hogy megbocsát a rendezőnek, és visszafogadják. Kevin Feige korábban úgy fogalmazott, hogy a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben bemutatói után fogják leleplezni a Marvel következő fázisát.

A szereplőválogatások már javában folynak a Fekete Özvegy és a The Eternals filmek esetében, így sokáig úgy tűnt, hogy a Marvel ezeket a filmeket fogja bemutatni jövőre, ám a Deadline információi szerint egy harmadik alkotást is bemutathat 2020-ban a stúdió.

Nem jelentették be – mely Marvel filmeket fogják bemutatni 2020-ban. Szó van arról, hogy a Bosszúállók: Végjáték után, a hónap végén fogják bejelenteni. A pletykák arról szólnak, hogy a Fekete Özvegy önálló film és a Doctor Strange második része érkezik jövőre.

Pontos részleteket ezúttal sem tártak fel a következő fázisból, de egyre valószínűbb, hogy a Fekete Özvegyet már jövőre láthatjuk a mozikban, és sokan úgy gondolják, hogy időközben a Doctor Strange 2. forgatókönyvével is elkészültek, így semmi sem állhat a Scott Derrickson rendező előtt, hogy leforgassa 2020-ra a folytatást. Ami a The Eternals-filmet illeti, az jórészt számítógépes-effektekkel valósítják meg, ami időigényes munka, s a munkákat még csak most fogják elkezdeni, így alighanem a film bemutatót 2021-re tolják majd el.

Még több a témában...

[D23] Bemutatták a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetesét

Kévés Bence Mihály

Jon Favreau, vagyis Happy Hogan is visszatér a Bosszúállók 4.-ben

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige elárulta, hogy a Venom-film részese lesz-e az MCU-nak

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább