Wide Screen
Image default
Filmek

David Harbour és Rachel Weisz is tárgyal a Fekete Özvegy-film szerepéről

A Stranger Things sztárja, David Harbour és Rachel Weisz is tárgyalásokat folytat a Marvellel Fekete Özvegyes szerepükről.

A Stranger Things sztárja, David Harbour és Rachel Weisz is tárgyalásokat folytat a Marvellel Fekete Özvegyes szerepükről.

Alig pár napja derült ki, hogy a Családi bunyó színésznője, Florence Pugh csatlakozott a Fekete Özvegy szereplőgárdájához, most újabb nagy nevek léphetnek be a Marvel Moziverzumba, köztük a Stranger Things kultsorozat férfi színésze, David Harbour, illetve a friss Oscar-díj jelölést kapott Rachel Weisz is hamarosan csatlakozhat Scarlett Johansson nevével fémjelzett filmhez.

Arról nem esett szó, hogy Harbour kit alakít majd a filmben, ám a The Hollywood Reporter értesülései szerint a színészt Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) ügynök egy „idősebb férfi kortársát” kelti majd életre a filmvásznon, ami még a Stranges Thingsben betöltött seriffes szerepe után jól is állna a színésznek.

Rachel Weisz

A legjobb női mellékszerelő díjra jelölt Rachel Weisz is rövidesen beléphet Hollywood legnagyobb univerzumában, miután ő is tárgyalásokat folytat a filmstúdióval. A Variety úgy tudja, hogy a Weisz még nem írt alá, de már nagyon közel állnak a felek, hogy aláírják a papírt, s Florence Pugh és David Harbour után ő is csatlakozzon a sokatmondó szereplőgárdához. Az ő leendő karakterét is homály fedi, de nagy valószínűséggel a film egyik gazemberét kelti majd életre.

A Marvel Studios nem tagadja a Fekete Özvegy-film létezését, azonban részleteket továbbra sem oszt meg a cselekményről, mint ahogy hivatalosan még be sem jelentették, azonban a kiszivárgott információkból arra tudunk gondolni, hogy az önálló film egy előzményrész lesz, ami még az első Bosszúállók cselekménye előtt fog játszódni, valamikor a múltban.

Fekete Özvegy múltjáról keveset tudunk, nem sokat árultak el az egykori KGB-és ügynök sötét múltjáról, hiszen mikor Natasha Romanoff belépett a Marvel Moziverzumba, akkor már a S.H.I.E.L.D. egyik ügynökét játszotta, majd később Tony Stark titkárnője lett, végül pedig a Bosszúállók oldalán harcolt a rosszfiúk ellen. Az Özvegy legközelebb a Bosszúállók: Végjátékban tér vissza, hogy bosszút álljon Thanoson.

Még több a témában...

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Pénteken érkezik a Marvel’s Iron Man VR

Szarka Roland

A Marvel tisztázta, hogy a Bosszúállók: Végjáték után mi történt a Végtelen Kövekkel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat