Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel megtalálta a Doctor Strange 2 rendezőjét

Talán senkit sem ért meglepetés, amikor a Marvel bejelentette, hogy ki fogja elkészíteni a Doctor Strange második részét.Régóta várjuk már a bejelentést, hogy hivatalossá váljék egy olyan Marvel projekt, ami nyílt titok volt az elmúlt hónapokban. Tegnap a Marvel Studios hivatalosan is megerősítette, hogy a Scott Derrickson az első Doctor Strange rész rendezője visszatér a folytatásra.

A rendező többször is tett utalást a Doctor Strange második részére, de a stúdió mindeddig hallgatott a projektről, most azonban a The Hollywood Reporter lehozta a hírt, miszerint már javában dolgoznak a projekten, de még keresik a forgatókönyvírót. Jelenállás szerint a filmen 2020-ben kezdenek el dolgozni, és a bemutatóra valamikor 2021-ben kerül sor.A titkos tanok mestere főszerepében visszatér Benedict Cumberbatch, Benedict Wong ismét Wongot alakítja, de várhatóan Rachael McAdams is szerepelni fog a várva várt második alkotásban, akitől többen sokkal többet vártak az első részben, talán majd a másodikban nagyobb szerepet szánnak a karakternek. Azonban egyelőre nincs arra utalás, hogy Chiwetel Ejiofor, azaz Mordo visszatér-e.

Még több a témában...

Több forgatási videói napvilágot látott a Spider-Man: Far From Home munkáiról

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios ott lesz az idei San Diego-i Comic-Conon

Kévés Bence Mihály

Rögtön a Bosszúállók: Végtelen háború után kezdik forgatni a Bosszúállók 4-et

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább