x
Filmek

A Marvel megtalálta a Doctor Strange 2 rendezőjét

Talán senkit sem ért meglepetés, amikor a Marvel bejelentette, hogy ki fogja elkészíteni a Doctor Strange második részét.

A Marvel megtalálta a Doctor Strange 2 rendezőjét
  • Publisheddecember 12, 2018

Talán senkit sem ért meglepetés, amikor a Marvel bejelentette, hogy ki fogja elkészíteni a Doctor Strange második részét.Régóta várjuk már a bejelentést, hogy hivatalossá váljék egy olyan Marvel projekt, ami nyílt titok volt az elmúlt hónapokban. Tegnap a Marvel Studios hivatalosan is megerősítette, hogy a Scott Derrickson az első Doctor Strange rész rendezője visszatér a folytatásra.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

A rendező többször is tett utalást a Doctor Strange második részére, de a stúdió mindeddig hallgatott a projektről, most azonban a The Hollywood Reporter lehozta a hírt, miszerint már javában dolgoznak a projekten, de még keresik a forgatókönyvírót. Jelenállás szerint a filmen 2020-ben kezdenek el dolgozni, és a bemutatóra valamikor 2021-ben kerül sor.A titkos tanok mestere főszerepében visszatér Benedict Cumberbatch, Benedict Wong ismét Wongot alakítja, de várhatóan Rachael McAdams is szerepelni fog a várva várt második alkotásban, akitől többen sokkal többet vártak az első részben, talán majd a másodikban nagyobb szerepet szánnak a karakternek. Azonban egyelőre nincs arra utalás, hogy Chiwetel Ejiofor, azaz Mordo visszatér-e.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.