Wide Screen
Image default
Filmek

A rendező utalgat a Doctor Strange második részére

Scott Derrickson rendező újabb utalást hintett el a Doctor Strange második részéről.

A Doctor Strange rendezője a napokban Twitteren újabb jelét adta annak, hogy készülőben van a folytatás, amit várhatóan a közeli jövőben hivatalosan is megerősítenek. Kevin Feige és a Marvel egy percig sem titkolta, hogy a háttérben folyik a Doctor Strange második rész előkészítése, de hivatalosan nem jelentették még be a következő részt, azonban a Marvel negyedik fázisában erre is sor fog kerülni a sok más új történettel együtt.

A tervezés alatt álló film már rendezőt is talált magának, hiszen a folytatásra visszatér Scott Derrickson, aki C. Robert Cargill-lel közösen írták az első rész forgatókönyvét is. A főszerepben továbbra is Benedict Cumberbatch látható, akivel legutóbb a Bosszúállók: Végtelen háborúban találkoztunk, igaz ugyan, hogy ő is Thanos áldozata lett, s a film végén elporladt, de ez nem szegi kedvét a készítőknek, hogy egy új részben visszahozzák a mestert.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy Joe és Anthony Russo milyen megoldást talált Thanos tettére, hogyan hozzák vissza a hősöket az élők sorába, vagy egy új alternatív világot teremtenek, amely megold minden gondot? Jövő áprilisban választ kapunk minden kérdésünkre, ugyanis akkor mutatják be a Bosszúállók 4. részét.

Még több a témában...

Néhány új kép érkezett a Bosszúállók 4. forgatásáról

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végtelen háború új képén az Őrzők csapta is látható

Bosszúállók: Végtelen háború – Liv Tyler visszatér?

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább