Fekete Özvegy

Kiszivárgott a Fekete Özvegy-film szinopszisa?

Még be sem jelentették hivatalosan a Fekete Özvegy önálló filmjét, de máris a film cselekményéről olvashatunk.

Még be sem jelentették hivatalosan a Fekete Özvegy önálló filmjét, de máris a film cselekményéről olvashatunk.

Fekete Özveggyel (Scarlett Johansson) először a Vasember második részében találkoztunk, ahol még Tony Stark asszisztensét játszotta, míg szépen lassan szerepe kikerekedett a Marvel Moziverzum egészére, s azóta is a Bosszúállók állandó tagját képezi. Harcstílusa és személyisége sok rajongó számára megnyerő, így már sokan saját filmért könyörögtek a stúdiónak, míg végül meghallgatták a rajongókat – legalábbis Stan Lee télen elkotyogta magát a készülő projektről. A Marvel kapitány első önálló női karakterként alaposan átírhatja a képregényfilmekről alkotott képet, így arra is nagy esély van, hogy hamarosan bejelentik az egykori orosz kém szólófilmjét.

Fekete Özvegynek több történetet is el tudunk képzelni, hiszen a volt KGB ügynök sötét múlttal bír, amiről szinte sohasem mesélt a filmekben. Az első Bosszúállókban volt egy utalás Sólyomszem és az Özvegy budapesti kalandjára, de más küldetésről nem szólt a fáma eddig. A jelenet után rögtön felkaptuk a fejünket, hogy egyszer talán Budapest mint helyszín is bekerülhet a képregények univerzumába, s ha Fekete Özvegy saját filmet kap a jövőben, akkor pont azt a történetet mesélik el, ami itt játszódott fővárosunkban. Szomorú hírről kell beszámolnunk, ugyanis a most kiszivárgott szinopszis szerint nem ezt a történetet fogják vászonra vinni.

Fekete Özvegy, ismertebb nevén Natasha Romanova születése után a KGB-hez kerül, ahol gondját viselik a lánynak, hogy idővel titkosügynök váljék belőle. Amikor az Szovjetunió felbomlik, kormány megpróbálja megölni Romanoff ügynököt, miközben az események napjainkban játszódnak New Yorkban, ahol szabadúszóként dolgozik. Az önálló film Romanoff ügynök életét mutatja be az Egyesült Államokban 15 évvel a Szovjetunió bukása után.

A leírás alapján jóval a Vasember 2 előtt járunk, még azelőtt, hogy megismertük volna vásznon a karaktert, azonban érdekes lesz látni, hogy a Marvel milyen történettel áll elő ebből az időszakból, mert az amerikai kalandnál talán sokkal sötétebb és izgalmasabb lett volna látni egy orosz, vagy akár a magyarországi kalandot Sólyomszemmel. Romanoff ügynökkel legkorábban a jövő tavasszal érkező cím nélküli Bosszúállók-filmben találkozunk, amiben ő és az első Bosszúállók túlélték Thanos csettintését, most pedig a fél univerzum megmentése a tét.

Total
6
Shares
Previous Article

Ilyen lesz Tom Cruise vadászgépe a Top Gun: Maverick folytatásban

Next Article
ŰrDongó

Befutott az ŰrDongó legújabb előzetese!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!