Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

[SDCC 2019] Sólyomszem sorozata vezeti fel nekünk Kate Bishop-ot a Marvel Moziverzumban

Eddig csak pletykáltak Sólyomszem sorozatáról, most a San Diego-i Comic-Conon megerősítették nekünk.

A Marvel Studios ma este a Comic-Conon a rengeteg bejelentés közepette megerősítette, hogy Jeremy Renner karaktere, Sólyomszem is saját sorozatot kap a Disney+ streamingszolgáltatáson, aki Clint Bartonként tér vissza a képernyőkre.

Kevin Feige a stúdió elnöke azt is elárulta a rajongóknak, hogy Sólyomszem nem egyedül tér vissza, hanem a készülő sorozat egyben felvezet egy a Marvel Moziverzum számára eddig ismeretlen karaktert, Kate Bishop-ot a képregényekből. Azt azonban nem árulták el, hogy ki fogja majd eljátszani a karaktert.

Jeremy Renner szerepe bebiztosított tehát a Marvel Moziverzum jövőjében, hiszen főszereplője lesz a minisorozatnak, de hogy Kate Bishopon és rajta kívül mely más Marvel karakterek kapnak még helyet az új projektben, egyelőre titokban tartják, de talán már az augusztus végén megrendezésre kerülő D23 Expón többet megtudunk a Marvel terveiről, ahol további projekteket fognak leleplezni a 4. fázisból.

Ha minden jól megy, akkor a sorozatot 2021 őszén fogják bemutatni az év végén induló Disney+ streamingszolgáltatáson.

Bosszúállók: Végjáték

Még több a témában...

Nem lesz helyi CO-OP a Marvel’s Avengersben

Héja Szabolcs

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel megerősítette: [SPOILER] okosabb, mint Mr. Fantastic

Kiss Zita

A Sötét Főnix főszereplője, Sophie Turner Bosszúálló szeretne lenni

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább