Főoldal Filmek A franchise írói megerősítették, hogy a Disney kezében R-besorolású marad Deadpool 3.
Filmek

A franchise írói megerősítették, hogy a Disney kezében R-besorolású marad Deadpool 3.

A 20th Century Fox felvásárlása óta mennek a találgatások, hogy a Disney mihez kezd a Deadpool 18-as karikájával, de ez többé már nem kérdés.

507
Deadpool Disney

A 20th Century Fox felvásárlása óta mennek a találgatások, hogy a Disney mihez kezd a Deadpool 18-as karikájával, de ez többé már nem kérdés.

Rengeteg spekuláció megjelent már a Disney és 20th Century Fox házasságáról, hogy Kevin Feige és csapata mihez kezd majd Deadpoollal, kap-e harmadik részt a Marvel képregények szabad szájú szuperhőse, vagy mivel a karakter nem illik bele a Marvel Moziverzumba, ezért búcsút intünk Ryan Reynolds karakterének.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Bár Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója korábban megerősítette egy beszélgetés alatt, hogy amennyiben Deadpool 3. zöld lámpát kap, akkor természetesen R-besorolást kap, vagyis továbbra is a felnőtteket célozzák meg. Így viszont a rajongóknak le kell mondaniuk a Bosszúállók/Deadpool crossoverről.

Paul Wernick és Rhett Reese a Zombieland – A második lövés bemutatóján beszélt Wade Wilson jövőbeli kalandjáról, hogy azok mozikba kívánkoznak, de Bob Iger korábbi kijelentését is megerősítették, hogy a Deadpool 3. korhatáros besorolást kap.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Paul Wernick”]Úgy gondolom, hogy még ki kell találnunk a partvonalat és az igazságot. A Marvel megígérte, hogy továbbra is R-besorolású Deadpool-filmmel játszhatunk az univerzumban. És reméljük, hogy beengednek minket egy kicsit a Marvel Moziverzumba, és abban a homokozóban játszhatunk majd.[/penci_blockquote]

Egészen sejtelmes interjút hallottunk, mert miközben Deadpool szólókalandja marad korhatáros, addig elképzelhető, hogy a karakter más Marvel-alkotásokban is feltűnik majd, mondjuk az új X-Men filmekben? A Marvel Moziverzum 4. fázis nem tartalmaz egy mutáns filmet sem, a Fantasztikus Négyes és az X-Menek csak az 5. fázisban debütálnak majd, és valószínű, hogy a Deadpool 3. is. Többek között erről mehetett a beszélgetés Ryan Reynolds és a Marvel Studios között minap.

Deadpool

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események