Wide Screen
Image default
Filmek

Bob Iger ígéri, hogy a Deadpool a Disney kötelékében is marad R-besorolású

Ha azt gondoltad, hogy miután a Disney felvásárolta a Foxot, s vele együtt a Deadpool franchiset, akkor ezzel befellegzett a filmszériának, akkor tévedtél, mert a Disney folytatja a sikertörténetet.

A rajongók aggodalmukat fejezték ki, mikor Disney bejelentette, hogy felvásárolja a 20th Century Fox filmstúdiót és vele együtt az X-Menek és a Fantasztikus Négyes jogait – legalábbis a Deadpool rajongók, akik attól tartottak, hogy nem lesz folytatás, vagy ha igen, akkor az PG-13-as karikát kap. A Disney elnök vezérigazgatója, Bob Iger megnyugtatott mindenkit, mert a mikiegeres cégnek nincsenek ilyen tervei.

Bob Iger korábban is tett utalást arra, nem terveznek változtatni a Deadpool korhatáros besorolásán, vagyis továbbra is maradhat 18-as karikával a Marvel legnagyobb szájhőse. Ugyanakkor a Deadpool kapott egy PG-13-as bemutatót télen, hogy a családok és Kínában a rajongók is beülhessenek rá, de ennek ellenére sem szeretnék megváltoztatni az eredeti terveket, hogy maradjanak a durvább jelenetek mellett.

Ryan Reynolds pár hete megerősítette, hogy tervezés alatt áll a Deadpool harmadik része, ami az első két résszel ellentétben új irányba folytatódhat, azt viszont nem árulta el, hogy ez pontosan mit jelent. Voltak, akik ebben az új célcsoportot látták, ami közelebb áll a Disneyhez, de legalább már tudjuk, arról szó sincs hogy csökkentenék a korhatárt, csak szeretnének új színt belevinni a történetbe.

Még több a témában...

Ismét egy menő posztert kapott a Thor: Ragnarök

Kévés Bence Mihály

[SWCO] Az első találkozáskor Luke még nem ismerte Reyt

Kévés Bence Mihály

A Végtelen háború után fog játszódni A galaxis őrzői vol. 3.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább