Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Ryan Reynolds megerősítette, hogy készül a Deadpool 3.

Miközben Kínában a Deadpool 2. bemutatójára készülnek, Ryan Reynolds megerősítette, hogy készül a Deadpool 3. is.

Ryan Reynolds, akit mostanában csak úgy ismer a világ, hogy Deadpool, a pekingi sajtótájékoztató keretében elárult pár dolgokat a Deadpool következő részéről. A Variety számolt be a hírről, miszerint Kínában a színész megerősítette, hogy már dolgoznak a Deadpool franchise harmadik részén, ami első lehet a Disney és Fox házasság után. Reynolds az interjúban azt is elárulta, hogy szeretné más irányba vinni a filmet, valamint azt akarja, hogy Wilson [Deadpool] másik oldalát lássa a közönség a harmadik részben.

A csapat már a Deadpool 3. részen dolgozik. A harmadik részt teljesen más irányba akarják elvinni, mondván, hogy gyakran rebootolják vagy megváltoztatják a karaktert a negyedik filmre, ami már túl késő.

A beszélgetés során a színész hozzátette még, hogy közvetlenül nem foglalkozott a kínai cenzúrákkal, miben módosították a filmet, hogy Kínában is bemutathassak, pedig tudjuk, hogy Deadpoolnak mennyire mocskos szája van.

Tudomásunk szerint a Deadpool 3. csapatában visszatér a két részt jegyző forgatókönyvíró, Rhett Reese és Paul Wernick, akik most A Karib-tenger kalózai reboot forgatókönyvén dolgoznak. Azt is tudjuk, hogy Drew Goddard rendező írja és forgatja a cím nélküli X-Force spin-offot, ami Reese és Wernick elmondása szerint még a Deadpool 3. előtt érkezik. Arról viszont nincs hír, hogy a Deadpool következő részét ki fogja elkészíteni, de nem kizárt, hogy David Leitch az előző rész rendezőjét fogják felkérni ismét a feladatra. Ugyanakkor a Disney és a 20th Century Fox házasság miatt a Deadpool 3. és az X-Force neve mellett sok a kérdőjel, nem tudjuk, hogy mit hoz az egyesülés, a Marvel Studios mire készül az új Marvel karakterekkel, mindazonáltal úgy tűnik, hogy Ryan Reynolds nem hagyja veszni Wade Wilsont.

Lassan egy éve annak, hogy a Deadpool 2. részt bemutatták a mozikban, azonban karácsonykor egy szolidabb változattal tért vissza a Marvel legnagyobb szájhőse, illetve nyáron a San Diego-i Comic-Conon bejelentettek a filmből egy bővített kiadást is, ami a mozis változattal ellentétben sok új jelenettel gazdagodott. Most pedig Deadpool 2: I Love My Family címen érkezik a kínai változat, ami egy 1993 és 1994 között futó tévés komédia előtt tiszteleg.

Még több a témában...

Női főszereplőt kap A Karib-tenger kalózai reboot?

Kévés Bence Mihály

A Disney 71,3 milliárd dollárral rálicitált a Comcast ajánlatára

Kévés Bence Mihály

A Fox több Marvel filmet is bejegyezett, köztük lehet a Deadpool 2. Érkezik az Avatar 2?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább