A Disney egy A Karib-tenger kalózai rebooton dolgozik a Deadpool íróival

A legfrissebb hírek szerint a Dinsey a Deadpool franchise írópárosával közösen egy A Karib-tenger kalózai rebooton dolgoznak.

A legfrissebb hírek szerint a Dinsey a Deadpool franchise írópárosával közösen egy A Karib-tenger kalózai rebooton dolgoznak.

A Karib-tenger kalózai ötödik része után a Diseny úgy döntött, hogy ideje rebootolni a filmsorozatot, amire a Deadpool franchise két íróját, Rhett Reese és Paul Wernick írók segítségét kéri, miközben az elmúlt időben még arról szólt a fáma, hogy kis kihagyással, de érkezik a folytatás. Ezzel szemben dobják a jelenlegi történetet, s inkább előről kezdik az építkezést.

A döntés háttérében a rosszul teljesített A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja áll, amivel sem a rajongók, sem a kritikusok nem voltak elégedettek, úgy tűnik, hogy a népnek kezd elege lenni Jack Sparrow és Johnny Depp párosból, amire csak rátett egy lapáttal a színész magánéleti problémái. A Deadline információi szerint a Disney már találkozott a Reese és Wernick írópárossal, hogy átbeszéljék a reboot forgatókönyvét. A terv az, hogy visszahozzák Jerry Bruckheimert producerként, azonban az még nem tiszta, hogy a stúdió Johnny Depp-pel tervez ezúttal is, vagy valaki másra bízzák a szerepet, de még azt sem zárhatjuk ki, hogy nem Jack Sparrow köré építik a történetet.

Jack Sparrow nélkül merész húzás lenne újraindítani a franchiset, hiszen ráépítettek mindent, pedig az első rész forgatása előtt még úgy volt, hogy semmi sem lesz a projektből, a stúdió nem sok reményt fűzött hozzá, a rendező sem bízott Sparrow kapitányban, ezzel szemben a közönség rögtön szívébe fogadta a hírhedt kalózt. Sajnos az elmúlt egy évtizedben apadt a rajongás, amit a Box Office adatok is jól mutatnak, hiszen a legutolsó rész az Államokban mindössze 172,5 millió dollárt hozott, ami messze elmaradt az első részekhez képes. Ti mit gondoltok, ideje újraindítani A Karib-tenger kalózait? De ami még ennél is rosszabb, el tudjátok képzelni Jack Sparrow és Johnny Depp páros nélkül a folytatást?

Total
5
Shares
Previous Article

Gwyneth Paltrow jelmeze kiszivárgott a Bosszúállók 4.-ből

Next Article

A Terminátor 6. bejelentkezett a Wonder Woman 1984 megüresedett dátumára

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!