Ezüst Utazó

Kevin Feige felajánlotta Adam McKaynek a lehetőségét, hogy Ezüst Utazó-filmet forgasson

Adam McKay neve többször is szóba került a Marvel Studiosnál, azonban mindeddig nem gazdagította a Marvel Moziverzumot.

Adam McKay neve többször is szóba került a Marvel Studiosnál, azonban mindeddig nem gazdagította a Marvel Moziverzumot.

Az Alelnök rendezője Adam McKay neve többször is felmerült egy készülő Marvel-film neve mellett, de különböző okok miatt sajnos eddig nem kapott rendezői feladatot a Marvelnél. A 76. Golden Globe-díjátadón Kevin Feige a Marvel Studios elnöke több egészen érdekes információt osztott meg az újságírókkal, köztük hallottunk a Bosszúállók: Végjáték címéről, az előzetesre, ami mindössze csak 15-20 percet tár fel a filmből, valamint azt is megtudtuk, hogy a stúdió egy Ezüst Utazó filmmel szerette volna megbízni Adam McKayt. Sajnos azonban akkor még a Fox tulajdonában volt a karakter, így elnapolták a projektet. Most viszont a Disney bekebelezte a Foxot, s visszakapta a karakterek jogát, ami talán azt is jelenti, hogy McKay hamarosan képregényfilmet készíthet. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Golden Globe-díjátadó ünnepségén az MTV News bírta szóra Kevin Feiget, aki továbbra is nyitott lenne egy közös projektre Adam McKay rendezővel a jövőben:

Még nem kaptam hívást, de láttam Adamet az este, akit mindenki egy hihetetlenül okos fickónak ismer. Lelkes rajongó, és tudod, hogy a színfalak mögött sokat dolgozott az első A Hangya-filmen, és láttátok már Az alelnököt? Egy kis cameo, egy kis Galaktusz cameo, amiben segítettünk. Szóval már várom, hogy folytassuk a beszélgetést.

Nyilvánvalóan ebből még korai lenne kiindulni, nem tudtuk, hogy a korábbi találkozón mi hangzott el, illetve a stúdiónak és a rendezőnek milyen ötlete támadt akkor. Az Ezüst Utazó projektről nem először hallunk már, többször is felmerült a karakter önálló filmje, de a Fox nem fűzött sok reményt hozzá, a Disney pedig a jogok miatt nem foghatott tervezésbe. De azzal, hogy a mikiegeres cég bekebelezte a 20th Century Foxot, visszakapta a Fantasztikus Négyes, az X-Menek jogait, akik hamarosan debütálhatnak a Marvel Moziverzumban.

Total
9
Shares
Previous Article
Venom

A Sony már dolgozik a Venom 2 részen, benne Vérontóval

Next Article
Thanos

A Végtelen Kesztyű ráolvadt Thanos kezére a Végtelen háború végén?

Related Posts
Wide Screen YouTube