Bosszúállók: Végjáték

Kevin Feige elárulta, mikor döntöttek a Bosszúállók: Végjáték cím mellett

Kevin Feige elárulta, hogy nem forgatás közben, és nem is utólag találták ki a Bosszúállók: Végjáték címet, hanem már a tervezés előtt eldőlt.

Kevin Feige elárulta, hogy nem forgatás közben, és nem is utólag találták ki a Bosszúállók: Végjáték címet, hanem már a tervezés előtt eldőlt.

Az elmúlt hetekben több cikket is olvashattatok arról, hogy a Bosszúállók: Végjátékra több utalást kaptunk a Marvel Moziverzum elmúlt tíz évében. Tony Stark már a Bosszúállók: Ultron korában utalt a végjátékra, ám a napokban azt is megtudtuk, hogy már a bemutató előtt egy interjúban is árulkodó kijelentést tett Robert Downey Jr., bár azt kötve hisszük, hogy a színész tudtában lett volna a Russo testvérek tervével.

Anthony és Joe Russo korábban tett interjúban megválaszolta, miért változtatták meg a film eredeti címét, ami a bejelentés pillanatában még a Végtelen háború második részeként szerepelt, de eddig a percig senki sem tudta, hogy mikor a névváltoztatás mellett döntöttek, akkor már tudták-e, hogy fogják hívni a Bosszúállók negyedik részét.

Érthető okok miatt a Marvel Studios elnöke is megjelent a 76. Golden Globe-díjátadó ünnepségén, hiszen a Fekete Párduc is versenybe szállt a díjazottak között a legjobb dráma kategóriában, azonban a sikerre még várni kell. Az MTV News újságírója, Josh Horowitz tett fel kérdéseket Feige-nek a vörös szőnyegen, aki ezúttal nem tért ki a kérdések elől, és válaszolt a feltett kérdésekre. Feige többek között mesélt az előzetesről és arról, hogy mikor döntöttek a Bosszúállók: Végjáték cím mellett.

Azelőtt eldöntöttük a címet, hogy elkezdtünk dolgozni a filmen, vagy csak éppen elkezdtük a tervezést. Szóval Doctor Strange azért mondta azt a sort, mert tudtuk, hogy ez a cím.

Tony Stark hiába utalt korábban a végjátékra a Bosszúállók: Ultron korában, ezt a harcot most Dr. Stephen Strange nyerte, hiszen ő abban a pillanatban már tisztában volt azzal, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború folytatása milyen címmel érkezik 2019 áprilisában. Bár, még azt sem zárhatjuk ki, hogy a Russo fivérek érkezése előtt eldőlt a Bosszúállók 4. címének kérdése, mert aligha lehet véletlen Stark kijelentése a második Bosszúállókban.

Kevin Feige

Total
5
Shares
Previous Article
Trónok harca

Ízelítőt kapott az HBO idei kínálatából, köztük a Trónok harca 8. évadából

Next Article
Golden Globe

Ők lettek a 2019-es Golden Globe nyertesei

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!