Főoldal Filmek Ezért nem lett Infinity War Part 2 a Bosszúállók 4 címe
Filmek

Ezért nem lett Infinity War Part 2 a Bosszúállók 4 címe

Joe és Anthony Russo rendezők elmesélték, hogy miért volt szükség a névváltoztatásra.

1.1k
maxresdefault 8

Joe és Anthony Russo rendezők elmesélték, hogy miért volt szükség a névváltoztatásra.

Azóta, hogy Joss Whedon nyugdíjba ment a Marvel Univerzumtól – legalábbis egyelőre most igen -, és Kevin Feige betöltötte a pozícióját a Russo testvérek egyre nagyobb projekteket kapnak, mondhatni teljhatalommal bírnak a Marvel Studios-nál. A rendezőpáros rendezte az utolsó két Amerika kapitány filmet, sőt, ők forgatják a következő két Bosszúállók részt is. Érthető, és teljesen logikus is, hiszen a két Kapitány-filmet minden idők legjobb Marvel filmjének is tartják.

A testvérek már javában a következő projektekre készülnek elő, ami az Avengers: Infinity War és az egyelőre név nélküli Bosszúállók 4 nevet viseli. A filmek az elmúlt időben többször is nevet váltottak, míg a Bosszúállók 3 végül megkapta az Infinity War-t, viszont a másik filmről még azt sem tudjuk, milyen néven fog érkezni – korábban úgy volt, hogy kétrészes lesz a harmadik Bosszúállók film, de ezt nyáron tisztába tették Russo-ék, hogy szó sincs epizódbontásról.

A Russo fivérek jelenleg épp az Amerika kapitány: Polgárháború film promótálásával vannak elfoglalva, pár hét és érkezik a film Blu-ray, illetve DVD lemezre. A CinameBlend folytatott egy igen érdekes eszmecserét a két zsenivel, ahol felmerült a két Bosszúállók film is. Természetesen konkrétan semmit sem árultak el a filmekről, Bosszúállók 4-nél még a nevét sem, csak találgattak maguk is: „mi lenne ha…?” Elmondták, hogy a két film nagyon különbözni fog egymástól. Joe Russo a következőket mondta:

Két teljesen más, és jól megkülönböztethető filmet akartunk, ezt tudjátok. Természetesen lesz átfedés a karakterek és a történetek között, de tudjátok, az első film tisztán a Bosszúállók: Végtelen háború, és időben be fogjuk jelenteni a második film címét is.

Amikor a Marvel ismertette a harmadik fázisát 2014-ben, akkor a két film még Avengers: Infinity War Part 1 és Part 2 néven futott, ám májusban Joe Russo megerősítette, hogy a filmek címei megváltozhatnak majd. Azóta már tudjuk, hogy nem beszélhetünk tovább Infinity War Part 1 és Part 2-ről. Próbáltátok már kitalálni, hogy mi lehet a Bosszúállók 4 címe majd? Ne törjétek a fejeteket rajta, mert egyhamar nem jelentik be. Anthony Russo-t is megkérdezték erről az interjúban, de úgy tűnik, hogy még várnunk kell a válaszra.

Meg fogod tudni, de egy jó ideig biztosan nem.

Mindkét Bosszúállók filmet novemberben kezdik el felvenni, és a munkák kilenc hónapot fognak kitenni. Christopher Markus és Stephen McFeely írók, akik dolgoztak már mindhárom Kapitány filmen, most megint nagyot alkothatnak, mert ők jegyzik a következő filmeket is (Bosszúállók 3 és 4). Az készülő Bosszúállók filmek pilotjáról még mindig nem tudunk semmit, kivéve azt, hogy Thanos-t Josh Brolin fogja játszani, vele számolnunk kell – ő lesz a főgonosz. A rettegett gonoszt megpróbálja majd összegyűjteni a Végtelen köveket, valamint a Végtelen kesztyűt, hogy mindennél erősebb legyen, és elpusztítsa a világot.

A Bosszúállók: Végtelen háborút (Avengers: Infinity War) 2018. május 4-én fogják bemutatni a mozikban, még a folytatást 2019. május 3-án tűzik műsorra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.