Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Ultron kora elspoilerezte a Bosszúállók 4. címét?

Igen, még mindig a Bosszúállók 4. címét keressük, amit Russo fivérek csaknem akarnak felfedni a rajongók legnagyobb bánatára.

A Bosszúállók: Végtelen háború folytatása csak jövő májusban – szerencsére hozzánk már áprilisban – érkezik, de őrület, hogy már most milyen hype előzi meg a bemutatót. Russo testvérek nyáron azt mondták, hogy nem szeretnék elvonni a figyelmet A Hangya és a Darázs bemutatójától, ezért csak ősszel árulnak el dolgokat a cím nélküli Bosszúállók-filmről. Majd jött Kevin Feige nyilatkozata, ahol a Marvel Studios elnöke elárulta, hogy a Marvel Kapitány előzetese után elárulják a várva-várt folytatás címét. Eddig nem történet meg, csak rajongói teóriákat olvashattunk róla.

Anthoy és Joe Russo rendezőpáros több morzsát is hagyott a Bosszúállók 4. címére, amit több rajongó is igyekszik megfejteni, de azt biztosra tudjuk, hogy nem Avengers: Infinity Gauntlet, Avengers: End Game és Avengers: Forever címen érkezik, de akadnak még tippek. Redditen olvashattunk már az Avengers: Eternity Warról és az Avengers: Annihilation címekről, majd Mark Ruffalo egy műsorban a The Last Avengers néven nevezte, de az is elképzelhető, hogy egy teljesen más címen mutatják be.

Might be a stretch, but saw this while rewatching Age of Ultron. Perhaps the rumored Avengers 4 title (Avengers: Annihilation) has some credibility? from r/marvelstudios

Azért ez nem szegte kedvét a Reddit fórum olvasóinak, ahol valaki megint egy érdekes elmélettel állt elő. Állítása szerint már a Bosszúállók: Ultron korában utalást tettek a Bosszúállók 4.-re. Ultron korában több vízió is született, de egyiknek sem volt köze Thanoshoz és a Végtelen háborúhoz. De emlékszünk még arra, hogy Wanda mit mondott Vízió születése után, amikor olvasott az elméjéből? Nos, itt elhangzott az annihilation, vagyis a megsemmisülés szó, amiről már többen azt állították, hogy ez lesz a Bosszúállók 4. címe. Persze ezek lehetnek véletlen egybeesések is, de a Marvel Moziverzum fennállása óta többször bebizonyosodott, hogy a legapróbb elszólásnak is komoly hatása/következménye volt a hősökre nézve, akkor miért ne ebben az egysorosban lenne utalás a Bosszúállók 4.-re?

Russo testvérek lehet, hogy sokszor játszanak a rajongókkal, de egyszer sem hazudtak nekik, így mikor a páros korábban azt felelte, hogy nem hangzott el a keresett filmcím a Végtelen háborúban, még nem zárja ki, hogy a Bosszúállók második részében kapjunk egy utalást a negyedik részre. Reméljük hogy hamarosan pontot tehetünk az ügyre, és hivatalosan is bejelentik egy előzetessel megspékelve a cím nélküli Bosszúállók-film címét.

Még több a témában...

Kevin Feige elárulta, hogy a Pókember: Idegenben a Marvel Moziverzum melyik fázisában játszódik

Kévés Bence Mihály

Joss Whedon az egyikor Bosszúállók rendező is válaszolt Martin Scorsese kijelentésére

Kévés Bence Mihály

Bővített Végtelen háború klip, benne Corvus Glaive és Fekete Özvegy harca

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább