Főoldal Filmek Kiszivárgott a Bosszúállók 4. alcíme?
FilmekBREAKING

Kiszivárgott a Bosszúállók 4. alcíme?

Russo testvérek kedvenc operatőrének senki sem szólt, ő pedig elárulta, hogy pontosan milyen címen mutatják be a Bosszúállók 4.-et.

789

Russo testvérek kedvenc operatőrének senki sem szólt, ő pedig elárulta, hogy pontosan milyen címen mutatják be a Bosszúállók 4.-et.

A Marvel Studiosnaál sokáig titokban szerették volna tartani a Bosszúállók: Végtelen háború folytatás címét, azonban a film operatőre véletlen közzétett egy listát munkásságáról, köztük a jövőre érkező a Bosszúállók 4. pontos címével. Az Omega Underground oldal szúrta ki Trent Opaloch weboldalán azt a listát, ahová bekerült egy eddig be nem jelentett film is. Opaloch a kezdetektől fogva együtt dolgozott a Russo testvérekkel, ott volt az Amerika kapitány: A tél katonáján, az Amerika kapitány: Polgárháborún, illetve a már bemutatott Bosszúállók 3. és a jövőre érkező 4. rész forgatásán is ő kezelte a kamerát.

Feige korábban megerősítette, hogy csak a Marvel kapitány első teasere után árulják el a negyedik rész alcímét, de köszönhetően Opalochnak ez már nem titok: a Bosszúállók: Végjáték (End Game) címen kerülhet jövőre mozikba a folytatás. Természetesen azóta frissült a lista, s törölték az End Game címet és helyette csak a Bosszúállók 4. olvasható, ami megint csak az erősíti meg, hogy valóban ez lesz a következő rész címe. Az igazat megvallva egészen frappánsra sikerült az elnevezés, nekünk nagyon tetszik. Egyébként erre a címre utalást már a Végtelen háborúban is kaptunk Doctor Strangetől, amikor Tony Starktól bocsánatot kér amiért Thanosnak átadta az Idő Követ.

Tony, nem volt más megoldás… ez most a végjáték.

A rajongókban ezután rögtön felmerült annak ötlete, hogy mi lenne, ha ez lenne a következő rész címe, ami most látszólag beigazolódott. És Ti mit szóltok ehhez a címhez, nektek hogy tetszik, mennyire érzitek találónak a folytatáshoz?

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események