Főoldal Filmek Kevin Feige elárulta, hogy mikor leplezik le a Bosszúállok 4. címét
Filmek

Kevin Feige elárulta, hogy mikor leplezik le a Bosszúállok 4. címét

A Marvel Studios elnöke és a Bosszúállók producere egy interjúban elárulta, hogy mikor jöhet a Bosszúállók 4. címének bejelentése.

725

A Marvel Studios elnöke és a Bosszúállók producere egy interjúban elárulta, hogy mikor jöhet a Bosszúállók 4. címének bejelentése.

Kevin Feige korábban elmondta, hogy azért nem hozzák nyilvánosságra a Bosszúállók negyedik rész címét, mert az elspoilerezte volna a Végtelen háborút, most viszont hogy itt vagyunk két hónappal a bemutató után jöhetne a várva várt bejelentés. Ehhez képest a Marvel kihagyja az idei San Diego-i Comic-Cont, ahol több rajongó is arra számított, hogy előzetest és bejelentést kapunk, azonban a stúdió jobbnak látta, ha kihagyják a képregénytalálkozót. De ez nem jelenti azt, hogy nem érkeznének majd bejelentések a Marvel negyedik fázisáról, csak egyelőre még nem tudják, mikor és hol tegyék közzé a következő évek menetrendjét.

Sajnos még mindig csak úgy tekintünk a következő Bosszúállók-filmre, mint a név nélküli Bosszúállókra, és a Collidernek adott interjú után az az állapot marad is egy darabig. Feige a lapnak elárulta, hogy év végéig nem szeretnék lelőni a poént, most a Marvel kapitány van középpontban, illetve A Hangya és a Darázs, melynek apropóján került sor a beszélgetésre.

Valószínűleg a Marvel kapitány teaser videója után fogjuk bejelenteni a film címét. Erre valamikor az év végén kerül sor, amikor elkezdjük reklámozni a filmet.

Brie Larson személyében forgatott Marvel kapitány első trailerét valamikor ősszel kaphatjuk meg (szeptember vagy október), és csak utána leplezik le a Bosszúállók 4. címét. Ami végül is érthető a stúdió részéről, hiszen a Marvel kapitány bemutatójára 2019. március 8-án kerül sor, a Bosszúállók folytatása pedig csak jövő év májusában kerül a mozikba, így előbb a ’90-es években játszódó Carol Danvers karakter kap nagyobb figyelmet. Érdekesség, hogy a Végtelen háború első előzetesét 2017. november 29-én mutatták be, így elképzelhető, hogy idén is erre az időszakra időzítik a trailert.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események