Hulk Bruce Banner

Mark Ruffalo már megint elszólta magát, azúttal a Bosszúállók 4. címét

Mark Ruffalo már megint azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy szombat esti műsorban véletlen kiejtette száján a Bosszúállók 4. címét.

Mark Ruffalo már megint azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy szombat esti műsorban véletlen kiejtette száján a Bosszúállók 4. címét.

Nyáron már úgy tűnt, hogy a rajongók feladták a találgatásokat a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának címéről, ehhez képest az elmúlt hetekben két pletyka is megjelent (előbb két Reddit-felhasználó tett bejelentést, majd egy másik forrás utalt a címre), hogy milyen néven érkezik a negyedik rész. De a legfrissebb hírek szerint egyik sem nyert, mert szombaton Mark Ruffalo (Hulk/Bruce Banner) színész egy esti talkshowban elszólta magát. A készítők próbálták kifütyülni, de a rajongókat ez nem tántorította vissza a technika segítségül hívásában, hogy lehámozzák a hangsávokat és megkapjuk a választ. Ruffalo mindent megtett, hogy erre ne kerüljön sor, még Twitteren is kérte a készítőket. Az eredmény az lett, a Russo rendezők nyilvánosan “rúgták” ki.

Mark Ruffalo a Jimmy Fallow Show vendége volt, ahol természetesen mi másról is faggathatták, mint a Bosszúállók 4.-ről. A napokban egy forrás arról számolt be, hogy a forgatás idején Avengers: Annihilation címen volt ismert a produktum, azonban ez még közel sem jelenti azt, hogy ezzel mutatják be 2019-ben. Ruffalo a műsor után közösségi falán könyörgött a készítőknek, hogy töröljék azt a részt, ahol spoilerezett, de jobbnak látták, ha bennhagyják és kisípolják a kényes részt. Az eredménye az lett, hogy Anton Volkov technikus lekeverte az effektet, így kivehető a következő Bosszúállók-film címe: The Last Avengers.

Természetesen ez még nem jelent semmit, azt is el tudjuk képzelni, hogy a Marvel Studios szándékosan megkérte a színészt, hogy beszéljen a filmcímről, így elterelve a valódi címről (Annihilation) a figyelmet. Russo fivérek a napokban árulkodó képet osztottak meg, várhatóan hamarosan tényleg bejelentik a címet, amire egy fél világ vár most.

Total
2
Shares
Previous Article

A Warner egy 5 perces Aquaman előzetest mutatott be

Next Article

A Venom folytatása is családbarát lesz?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!