Wide Screen
Image default
Filmek

Két rajongó megfejtette a Bosszúállók 4. címet?

Még mindig cím nélkül szerepel a Bosszúállók 4. része, de talán most két Reddit-felhasználó megfejtette a folytatás címét.

Szinte egy örökkévalóságnak tűnik, hogy a Russo testvérek elárulják a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának címét. Az elmúlt 5 hónapban több elmélet is született, kezdve az Avengers: Forever és az Avengers: Endgame címeken át, hogy mi lehet a Bosszúállók 4. rész címe, azonban ezeket a készítők cáfolták. Kevin Feige és Russo testvérek legnagyobb bánatára talán most két hajthatatlan rajongó ráhibázott a legjobb címre, ami az Eternity War.

A Végtelen háború bemutatója után Feige úgy nyilatkozott, hogy nem szeretnék bejelenteni a folytatás címét, hiszen akkor mindenki arról beszélne, s A Hangya és a Darázs nem lenne porondon. A Marvel Studios első számú embere nyáron újabb tervvel állt elő, hogy mikor jelentik be: a Marvel kapitány első trailere után leleplezik a folytatást. A film előzetese pár hete megérkezett, de ez még mindig nem történt meg a bejelentés.

Az Avengers: Eternity War utalás lehet az időutazásra

Paperchampion23 és TMKTanner Reddit-felhasználóknak egészen nyomós okuk van arra, hogy ez lehet a tuti cím. A Végtelen háborúban a cím egyértelmű utalás volt a Végtelen Kövekre és a Végtelen Kesztyűre, amelyek segítségével Thanos megfelezte az univerzumot. A negyedik részről kevés információ áll rendelkezésünkre, mindössze annyit tudunk. Persze a forgatásokról így is szivárogtak ki információk, amik elegek voltak ahhoz, hogy időutazásról beszéljenek a rajongók – megismétlődni látszik a 2012-es Bosszúállókban látott New Yorki csata -, majd tavasszal a CineEurope-on bemutatott jelenetről kaptunk leírást, amiben a megmaradt hősök valami kütyüről beszélgetnek, hogy segítségével visszamennek a múltba, hogy megfékezzék az Őrült Titánt, és feltámasszanak mindenkit.

Az Eternity War és az Örökkévalóságok

A Bosszúállók 4. több szempontból is fontos része a Marvel Moziverzumnak. Egyfelől lezárja az egy évtizede tartó korszakot, másfelől felvezeti a következő fázist, aminek első része a már bejelentett Pókember: Idegenben lesz. Kevin Feige tavaly úgy fogalmazott, hogy a Pókember folytatása néhány perccel a Bosszúállók 4. után játszódik, így különösen fontos, hogyan ér véget a negyedik rész. A Pókember második részén túl eddig nem jelentettek be más filmet. Többször utaltak rá, hogy Az Örökkévalókkal találkozni fogunk a jövőben, és az egyik Örökkévalóval már találkoztunk is, hiszen az Őrült Titán is közéjük tartozik, de Kronos neve is felmerült a Bosszúállók 4. része kapcsán. Állítólag Chloé Zhao rendezőt már fel is kérték egy Az Örökkévalók film rendezésére, de hivatalos bejelentésre még várnunk kell.

Még több a témában...

A Marvel legjobb előzetese lesz a Thor: Ragnaröké?

Kévés Bence Mihály

Új fényképet kaptunk Darázs jelmezéről

James Gunn átírhatja A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább