Két rajongó megfejtette a Bosszúállók 4. címet?

Még mindig cím nélkül szerepel a Bosszúállók 4. része, de talán most két Reddit-felhasználó megfejtette a folytatás címét.

Még mindig cím nélkül szerepel a Bosszúállók 4. része, de talán most két Reddit-felhasználó megfejtette a folytatás címét.

Szinte egy örökkévalóságnak tűnik, hogy a Russo testvérek elárulják a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának címét. Az elmúlt 5 hónapban több elmélet is született, kezdve az Avengers: Forever és az Avengers: Endgame címeken át, hogy mi lehet a Bosszúállók 4. rész címe, azonban ezeket a készítők cáfolták. Kevin Feige és Russo testvérek legnagyobb bánatára talán most két hajthatatlan rajongó ráhibázott a legjobb címre, ami az Eternity War.

A Végtelen háború bemutatója után Feige úgy nyilatkozott, hogy nem szeretnék bejelenteni a folytatás címét, hiszen akkor mindenki arról beszélne, s A Hangya és a Darázs nem lenne porondon. A Marvel Studios első számú embere nyáron újabb tervvel állt elő, hogy mikor jelentik be: a Marvel kapitány első trailere után leleplezik a folytatást. A film előzetese pár hete megérkezett, de ez még mindig nem történt meg a bejelentés.

Az Avengers: Eternity War utalás lehet az időutazásra

Paperchampion23 és TMKTanner Reddit-felhasználóknak egészen nyomós okuk van arra, hogy ez lehet a tuti cím. A Végtelen háborúban a cím egyértelmű utalás volt a Végtelen Kövekre és a Végtelen Kesztyűre, amelyek segítségével Thanos megfelezte az univerzumot. A negyedik részről kevés információ áll rendelkezésünkre, mindössze annyit tudunk. Persze a forgatásokról így is szivárogtak ki információk, amik elegek voltak ahhoz, hogy időutazásról beszéljenek a rajongók – megismétlődni látszik a 2012-es Bosszúállókban látott New Yorki csata -, majd tavasszal a CineEurope-on bemutatott jelenetről kaptunk leírást, amiben a megmaradt hősök valami kütyüről beszélgetnek, hogy segítségével visszamennek a múltba, hogy megfékezzék az Őrült Titánt, és feltámasszanak mindenkit.

Az Eternity War és az Örökkévalóságok

A Bosszúállók 4. több szempontból is fontos része a Marvel Moziverzumnak. Egyfelől lezárja az egy évtizede tartó korszakot, másfelől felvezeti a következő fázist, aminek első része a már bejelentett Pókember: Idegenben lesz. Kevin Feige tavaly úgy fogalmazott, hogy a Pókember folytatása néhány perccel a Bosszúállók 4. után játszódik, így különösen fontos, hogyan ér véget a negyedik rész. A Pókember második részén túl eddig nem jelentettek be más filmet. Többször utaltak rá, hogy Az Örökkévalókkal találkozni fogunk a jövőben, és az egyik Örökkévalóval már találkoztunk is, hiszen az Őrült Titán is közéjük tartozik, de Kronos neve is felmerült a Bosszúállók 4. része kapcsán. Állítólag Chloé Zhao rendezőt már fel is kérték egy Az Örökkévalók film rendezésére, de hivatalos bejelentésre még várnunk kell.

Total
23
Shares
Previous Article

Jake Gyllenhaal feltűnt a Pókember: Idegenben forgatásán

Next Article

Kiderült, hogy van-e stáblista utáni jelenet a Venom végén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!