Image default
Filmek

[CineEurope] SPOILER-es leírás szivárgott ki a Bosszúállók 4. jelenetéről

A spanyolországi CineEurope adott helyet a Marvelnek, ahol a stúdió bemutatott egy jelenetet a Bosszúállók 4.-ből.

A Bosszúállók 4. az egyik legjobban várt film, amit a közeljövőben mutatnak be, de a legszerencsésebbek már most láthattak jelenetet belőle. A hírek szerint Kevin Feige és csapata a CineEurope panelnél mutatták be az első képkockákat a Végtelen háború folytatásából.

Az elmúlt hetekben több pletyka is megjelent arról, hogy milyen folytatást tartogat a Bosszúállók 4., de a most kiszivárgott leírásra talán senki sem számított. A Marvel mindent elkövetett, hogy felvétel ne kerüljön ki a teremből, de azt senki sem tilthatja meg a rajongóknak, hogy ne meséljék el a jelenetet. Több cikk is megjelent az időutazásról, hogy talán visszamegyünk a múltba, hogy átírjuk a jövőt, de arra senki sem számított, hogy több alternatív valóság között ugrálnak majd a karakterek. Márpedig erre utal az a beszélgetés, ami Scott Lang és Tony Stark között zajlik a filmben, de ennél többet nem tudtunk meg sajnos.

Az MCU Cosmic megerősítette később, hogy valóban bemutattak egy videót a jelenlévőknek, de sajnos Kevin Feige nem árulta el, hogy milyen néven mutatják be a negyedik Bosszúállókat, ugyanis csak Avengers Untitled néven hivatkozott rá. Feige azt is elárulta, hogy a folytatásban a Végtelen háború eseményeit túlélt hősöknek egy csapatként kell felvenni a harcot Thanosszal, de az is beigazolódni látszik, hogy Marvel kapitány nagyon fontos szerepet kap a jövőben, mert őt a Marvel Moziverzum új vezetőjének hívta. A lap azt is megerősítette, hogy a múlt héten megjelent koncepciós rajzok valóban az e heti eseményre készültek, amin Hulk új páncélja is látható volt.

Még több a témában...

Befutott az X-Men: Sötét Főnix második előzetese!

Kévés Bence Mihály

A Marvel színfalai mögött tényleg így hívják a Bosszúállók 4.-et

Majdnem teljesen kész A galaxis őrzői vol 3. forgatókönyve

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább