Wide Screen
Image default
Filmek

[CineEurope] Bemutatták az első videót a Marvel kapitányból

A CineEurope Marvel panelján bemutatták az első jeleneteket a Marvel Moziverzum első női szuperhősfilmjéből, a Marvel kapitányból.

Kevin Feige minap nem csak a Bosszúállók 4. első képkockáiról rántotta le a leplet, hanem a Marvel kapitány is kapott egy kis ízelítőt. Több kép is kiszivárgott, s még videót is láttunk a kaliforniai forgatásról, de a CineEurope-on hivatalosan is bemutatták az első teaser videót Brie Larson főszerepében készült új Marvel-filmből.

Az MCU Cosmic oldal megerősítette, hogy Kevin Feige valóban egy Marvel kapitány videóval köszöntötte a rendezvényre kilátogatókat. A hírek szerint nem igazán beszélhetünk előzetesről, ugyanis a videó inkább arról szólt, hogy Carol Danvers lesz a Marvel Moziverzum új arca és vezetője egyben. De a karakter hatalmas erejét is bemutatták a jelenlévőknek, de ezenfelül semmi mást nem árultak el. Jó kérdés, hogy a világnak mikor mutatják be az első trailert, mert ahogy Kevin Feige megerősítette, a Marvel Studios kihagyja az idei San Diegoi-i Comic-Cont, és D23 Expo sem lesz 2018-ban, ahol még bemutathatták volna a videót. Az első előzetes valamikor a nyár végén érkezhet, A Hangya és a Darázs bemutatója után.

Még több a témában...

Szuperképességet rejt az új Pókember ruha?

[HIVATALOS] Marvel Kapitány is benne lesz a Bosszúállók 4.-ben

Kévés Bence Mihály

A Fox kukázza a Sötét Főnix és az Új Mutánsok filmeket?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább