Főoldal BREAKING A Deadpool és Rozsomák nagy előzetesében úgy osztják egymást, ahogy még soha Disney előzetesben
BREAKINGElőzetesek

A Deadpool és Rozsomák nagy előzetesében úgy osztják egymást, ahogy még soha Disney előzetesben

Deadpool és Rozsomák lehet a Marvel Moziverzum két megmentője.

580

A Marvel Studios most mutatta be a Deadpool és Rozsomák nagy előzetesét, miután február elején bemutattak egy rövid teaser előzetest. Hugh Jackman által alakított Rozsomákot előcsalogatták a nyugdíjából, hogy Wade Wilsonnal (Ryan Reynolds) osztozzon a vásznon. Rozsomák érzelmes, nagyszerűen sikerült búcsút kapott a 2017-es Logan – Farkas című filmben, de most, hogy a Disney felvásárolta a jogokat, ideje megmutatni az X-Meneket a Marvel Moziverzumban is.

A rajongók emlékezhetnek rá, hogy a teaser előzetesben főként Deadpool kapott nagy szerepet, és csak elvétve kaptunk utalásokat a nagy visszatérőre. A Super Bowl nagyszünetében bemutatott előzetes azzal zárult, hogy Hugh Jackman által alakított Rozsomák árnyékát megpillantottuk, most azonban előhozták az árnyékból, és két percen keresztül püföli egymást a két szuperhős.

A Deadpool és Rozsomák előzetes azzal nyit, hogy a Marvel nagyobb szájhőse megpróbál normális életet élni, szögre akasztotta a szuperhősruháját, de minden megváltozik, amikor az Idővariációs Hatóság ügynökei megjelennek az ajtajában, és őrizetbe veszik. Elmondják neki, hogy egy felsőbb hatalom kiválasztotta őt, hogy a Marvel Moziverzum megmentője legyen – és a küldetés egy Multiverzumon átívelő kaland, amelynek során találkozik Rozsomák több variánsával is.

Bár konkrét részleteket nem árultak el a cselekményről, a trailerből kiderül, hogy Deadpool univerzumát veszély fenyegeti, és keresi Rozsomákot, hogy segítsen megmenti a barátait. Az előzetes rávilágított arra is, hogy ez nem az a Rozsomák, akit az X-Men-filmekből megismerhettünk, vagyis nem az a Logan, aki fűbe harapott James Mangold filmjében, hanem egy variánsa annak.

Hosszas győzködés és verekedés után Wade Wilsonnak sikerül meggyőznie Rozsomákot, hogy segítsen a küldetésében, ahol egy új, hatalmas ellenféllel találják magukat szemben, akit Emma Corrin alakít. A trailerből kiderült, hogy pszichikai képességekkel rendelkezik, ami megerősíti a korábbi pletykákat, hogy ő fogja játszani a veszélyes Cassandra Novát.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

A film szinopszisa a következő: “Wade Wilson úgy dönt, hogy hivatalosan is visszavonul a szuperhősködéstől, nem lesz többé Deadpool, és használtautó-kereskedő lesz. De amikor a barátai, a családja és az egész világ forog kockán, Deadpool úgy dönt, hogy előveszi a katanáit a nyugdíjas éveiből. Betoborozza az akaratos és óvatos Rozsomákot, hogy ne csak a túlélésükért, hanem végső soron az örökségükért is harcoljon.”

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool és Rozsomák 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.