Főoldal Filmek Leleplezték a Deadpool & Rozsomák főgonoszát, hogy kit játszik Emma Corrin
Filmek

Leleplezték a Deadpool & Rozsomák főgonoszát, hogy kit játszik Emma Corrin

Deadpool és Rozsomák kemény ellenfelet kap.

435
Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios

2023 nyarán jelentették be, hogy Emma Corrin játssza a Deadpool & Rozsomák főgonoszát, de hogy pontosan kit, eddig csak találgattunk róla. Több pletykát is olvashattunk, hogy ez a titokzatos főgonosz kapcsolódik például X Professzorhoz, de eddig hivatalosan nem kommentálták a híreket.

A nyár végi vad pletyka igaznak bizonyult, ugyanis Emma Corrin titokzatos gonosztevője végre megerősítést nyert, hogy az X-Men vezetőjének, Charles Xavier-nek, vagyis X Professzornak a gonosz ikertestvére – igaz a Disney és a Marvel Studios továbbra sem foglalt állást.

A Culture Crave szúrta ki az amerikai Szerzői Jogi Hivatal weboldalán, hogy a Deadpool & Rozsomák szereplőlistáján Corrin neve mellett Cassandra Nova szerepel, vagyis a félelmetes X-Men gonosztevő, akiről korábban pletykáltak. A karakterről röviden annyit kell tudni, hogy mérhetetlenül nagy haragot táplál ikertestvére ellen.

Nova X Professzor szöges ellentéte, és a halál és a pusztítás megtestesítője a képregényekben. Úgy lehet legjobban leírni, mint egy “mummudrai”, egy parazita életforma, amely test nélkül születik az asztrálsíkon. Bár test nélkül fogant, képes volt lemásolni Xavier DNS-ét, hogy saját testet öltsön. Már születésük előtt gyilkosságot kísérelt meg, ugyanis az anyaméhben megpróbálta megölni Xaviert, azonban Charles megakadályozta, így ikertestvére halva született. Nova túlélte, és idővel testet öltött a gonosz, hogy visszavágjon és fájdalmat okozzon Charles Xaviernek és az X-Meneknek.

A rajongók már régóta gyanították, hogy Corrin játssza Cassandrát, miután a Deadpool & Rozsomák első előzetesében kiszúrhattunk egy felvételt valakinek a kopasz fejéről, ami egybevág Corrin megjelenésével a képregényekben.

A 2024. július 26-án minden kiderül, hogy mennyire jelent nagy veszélyt a két szereplőre és a Marvel Moziverzumra nézve Cassandra Nova.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.