Főoldal Filmek Egy vad pletyka szerint a Deadpool 3. főgonosza szorosan kapcsolódik X Professzorhoz
Filmek

Egy vad pletyka szerint a Deadpool 3. főgonosza szorosan kapcsolódik X Professzorhoz

Emma Corrin játssza a Deadpool 3. főgonoszát, ám karakterét még nem fedték fel.

315
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

A hétvége alatt újabb pletykát olvashattunk a Deadpool 3. főgonoszáról, ugyanis egy megbízható forrás tudni véli Emma Corrin titokzatos karakterét, hogy kit fog alakítani a színésznő a várva várt filmben. Amennyiben helytálló a pletyka, akkor talán sokkal erősebb ez a titokzatos X-Men gonosztevő, mint bárki is gondolta volna.

Új nap, új pletyka, akár ezt mondhatnánk, mivel ezúttal egy igazán nagy szóbeszéd járta be a világot. CanWeGetSomeToast úgy tudja, hogy a Primetime Emmy-jelölt színésznő fogja alakítani Cassandra Novát, Charles Xavier gonosz ikertestvérét.

Nova X Professzor szöges ellentéte, és a halál és a pusztítás megtestesítője a képregényekben. Úgy lehet legjobban leírni, mint egy “mummudrai”, egy parazita életforma, amely test nélkül születik az asztrálsíkon. Bár test nélkül fogant, képes volt lemásolni Xavier DNS-ét, hogy saját testet öltsön. Már születésük előtt gyilkosságot kísérelt meg, ugyanis az anyaméhben megpróbálta megölni Xaviert, azonban Charles megakadályozta, így ikertestvére halva született. Nova túlélte, és idővel testet öltött a gonosz, hogy visszavágjon és fájdalmat okozzon Charles Xaviernek és az X-Meneknek.

Azt is kijelentették, hogy nem Cassandra Nova a film főgonosza, hanem valójában “EGY a főgonoszok közül”, amiből következik, hogy a Shawn Levy rendezésében a blockbuster még sok meglepetést tartogat. Ráadásul, amennyiben a mostani pletyka beigazolódik, akkor feltehetően más híresztelés is igaz lesz, hogy visszatérhet Patrick Stewart által alakított X Professzor és több korábbi színész is az X-Men-érából.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett visszatér Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa Carlysle), Stefan Kapičić (Piotr Rasputin/Colossus), Rob Delaney (Peter W.), Brianna Hildebrand (Eloise Phimister/Negaszonikus Tini Torpedó), Shioli Kutsuna (Yukio), Emma Corrin, Matthew Macfadyen és Jennifer Garner (Elektra).

A Deadpool 3. jelenleg a tervek szerint 2024. május 3-án kerül a mozikba; de ez még változhat a folyamatban lévő WGA és SAG-AFTRA sztrájkok miatt.

Deadpool 2.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események