Főoldal Filmek Emma Corrin izgatott, hogy eljátszhatja a Deadpool 3. főgonoszát, de a Marvel titoktartása miatt egy “agyrém” volt a válogatás
Filmek

Emma Corrin izgatott, hogy eljátszhatja a Deadpool 3. főgonoszát, de a Marvel titoktartása miatt egy “agyrém” volt a válogatás

Emma Corrin most először játszik főgonoszt, és nagyon büszke rá, hogy részese lehet a Marvel Moziverzumnak.

260
Deadpool 2.
Forrás: 20th Century Studios

Emma Corrin hamarosan csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz cím nélküli Deadpool 3. című filmjében, amelyben Ryan Reynolds Deadpool szerepében tér vissza, mellette pedig a nagy visszatérő Hugh Jackman is eljátssza Rozsomákot a Logan – Farkas hattyúdala után. A forgatásról kaptunk néhány képet, ám a sztrájk miatt júliusban leállították a kamerákat.

Noha a film cselekményének részleteit egyelőre titokban tartják, azt már tudjuk, hogy a két hős A korona című sorozat Emmy-jelöltjével fog megmérkőzni. Emma Corrin játssza a főgonoszt a jövőre érkező harmadik részben, és nemrég az Empire magazinnak adott interjújában elárulta a színésznő, hogy nagyon izgatott a szerepe miatt.

Nagyon izgatott vagyok, hogy gazembert játszhatok. Még nem csináltam ilyet, és ez egy olyan pillanat, amit meg akartam ragadni.

Emma Corrin

A Deadpool 3. rendezője, Shawn Levy azután kereste fel a színésznőt, hogy szerepeljen a filmjében, miután tavaly látta őket fellépni az Orlando színpadi produkcióban. Levy összehozott egy találkozót Corrinnal, de a Marvel atombiztos titoktartási szabályi miatt fogalmuk sem volt, hogy miről egyeztetnek éppen, és ez irtó idegesítő volt Corrin szerint.

Hallottam a projektről, de a klasszikus szabályok miatt, a Marvel nem mondhatott semmit róla. Abszolút semmit. Tényleg egy árva szót se, szóval úgy találkoztam [Shawnnal], hogy ‘Nem tudom, miről szól ez az egész’.

Emma Corrin

Egyébként nem mintha sokat tudott volna a Deadpoolról, a Rozsomákról vagy a Marvel Moziverzumról. Corrin elmondta Levynek, hogy teljesen értetlenül áll az MCU előtt, és egy gyorstalpaló tanfolyamra lenne szüksége minden Marveles dologról, ha elvállalná a szerepet. “Kezeket fel, nem vagyok Marvel-rajongó” – mondta Corrin. “Néztem a Pókembert és a Fekete Párducot. Úgy voltam vele, hogy ‘Nézd, be kell avatnod ebbe a dologba’. Ez egy olyan bonyolult világ. Annyi minden van benne, hogy az egész egy abszolút agyrém. Az összes nyelvezet és a húsvéti tojások, és ez a személy rokona annak a személynek, aki ezt tette, és ez a személy visszatért, ez a személy pedig meghalt… ez elképesztő”.

“Tényleg megértem, hogy miért jelent ennyi embernek ennyi mindent” – tette hozzá Corrin. “Ez egy jelenség, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy részese lehetek. Különösen a Deadpoolban, mert szeretem, hogy öntudatos és kritikus a saját belső működésével szemben.” – itt utalt arra, hogy a Marvel karaktere lerombolja azt a bizonyos negyedik falat.

A Deadpool 3. forgatása a tavasszal kezdődött, de a SAG-AFTRA sztrájk miatt a forgatás leállt, és addig nem folytatódhat a munka, amíg a szakszervezetek nem egyeznek meg a stúdiókkal, és ez akár hónapokig is eltolódhat. A Disney a filmet továbbra is 2024. május 3-ára jegyzi, de ez még változhat, ha nem tudják időben felvenni.

Emma Corrin
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.