Főoldal Filmek Egy tucat forgatási kép és videó érkezett Deadpool és a sárga jelmezes Rozsomák kalandjáról
Filmek

Egy tucat forgatási kép és videó érkezett Deadpool és a sárga jelmezes Rozsomák kalandjáról

A képek és videók alapján teljesen káoszba fulladt a Deadpool 3. forgatása.

14
Deadpool 3.

Tegnap este nagy meglepetésre Ryan Reynolds közösségi oldalán megosztott egy forgatási képet a Deadpool 3.-ról, amin a Marvel nagyszájú szuperhőse mellett feltűnt Hugh Jackman is Rozsomák szerepében. A rajongók legnagyobb örömére a karakter képregényhű, sárga és kék jelmezben sétál Deadpool balján.

A tegnapi állókép után ma reggel újabb képeket osztottak meg a forgatásról, valamint kaptunk videót is Deadpool és Rozsomák nagyszabásúnak harcjelenetéről. Sajnos a felvételekből nem derült ki, hogy a két mutáns egymást vagy egy harmadik felet püföl. Jackman kék-sárga jelmezét szemből már láttuk, most pedig minden irányból szemügyre vehetjük. Rozsomák védjegyének számító maszknak egyelőre semmi nyoma.

A sivatagi díszleten tisztán kivehető a hatalmasnak tűnő 20th Century Fox logó romjai. Az eddigi beszámolók és képek alapján a film túlszárnyalja majd minden képzeletünket, erre talán senki sem készült fel.

A legtöbben arra számítanak, hogy a Marvel Studios vagy rebootolja Deadpoolt, vagy a lehető leggyorsabban állandó szereplővé teszi a Marvel Moziverzumban. Amit eddig tudunk, hogy a film visszavisz minket a Fox X-Men univerzumába (vagy Wade saját univerzumába), de sokan úgy gondolják, hogy ez csak egy átmeneti időszak lesz, és a Bosszúállók: Titkos háború előtt behozzák a fő idősíkra a karaktert, mert a jövőben nagyobb szerepet szánnak Deadpoolnak. Ezek csak találgatások, hivatalosan nem erősítettek meg semmit.

Elképzelhető, hogy a Marvel Studios egy külön valóságban zárja Deadpoolt, így sikerülne elérni azt, hogy az R-kategóriás bohóckodásokkal Deadpool része legyen a Marvel Moziverzumnak, de a története nem a 616-ös Földön játszódna, ahol az események többsége PG-13-as besorolást kap.

Reynolds és Jackman mellett visszatér Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa Carlysle), Stefan Kapičić (Piotr Rasputin/Colossus), Rob Delaney (Peter W. ), Brianna Hildebrand (Eloise Phimister/Negaszonikus Tini Torpedó), Shioli Kutsuna (Yukio), Emma Corrin, Matthew Macfadyen és Jennifer Garner (Elektra).

A Deadpool 3. a tervek szerint 2024. május 3-án kerül a mozikba; de ez még változhat a jelenleg is tartó WGA-sztrájk és az esetleges SAG-AFTRA-sztrájk (színészsztrájk) miatt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...